Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Őszinte leszek, nekem ezek tökegyformák. Android 8-9-10 Samsungon, Huawei, Xiaomi felületei, sőt, nekem ugyanaz, mint egy iPhone, ott is elsőre megtalálok mindig mindent, pedig sose volt. Az hogy keretes, szögletes, kerek az ikon, annyira lényegtelen, hogy észre se veszem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz bajusz15 #121 üzenetére
Egy A5 (2017)-et használok, ami 2017 elején jelent meg, én '17 végén vettem. Megélt 2 teljes rendszerfrissítést, jöttek rá havonta a biztonsági frissítések, utóbb pár havonta, közben rendszeresen frissítettem a rajta lévő és használt szoftvereket is. Jelentős, látványos lassulás nem tapasztalható. Egyedül a 32GB belső tárhely karcsú ma már. Akkor is volt kevesebbért 4/64-es Xiaomi, valószínűleg az SoC is hasonló tudású lehetett, de nem bántam meg, hogy az előző Samsung után ismét azt vettem. És ami nagyon nem mindegy, az az AMOLED kijelző.
Van mellette cégesnek egy Redmi 8, semmi baj nincs vele, gyors is, de az IPS panel képe messze nem olyan szép.Komolyabb játékra amúgy viccen kívül kíváncsi lennék, nem nagyon látok olyat, ami ne ilyen casual unaloműző lenne, annak megfelelő grafikával. A Real Racing 3 még megy, azt látom, folyamatosan fejlesztik grafikailag, más nem nagyon ugrik be.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Kár, hogy műanyag. A nagy előd A5 (2017) még alumínium keretes volt, hátul is üveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest