Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vilmaboy #3522 üzenetére
Valószínűleg kapott sót is a latyakból. Tengerparti nyaraláskor is így jártam. Édes vízzel át kell mosni. Utànna ha megszárad nem szabadna kiírnia. Hajszárítóval nem szárítjuk sem radiátoron vagy konvektoron. Nem szó szerint, de a kezelési kézikönyv is ezt tartalmazza.
-
3800+
őstag
válasz
vilmaboy #1447 üzenetére
Újabb autókban van Bluetooth és az autotipushoz tartozó alkalmazással lehet ajtót nyitni, lekérdezni azokat az adatokat, amiket a belső kijelző kijelez... üzemanyag szint, futott km, gumi nyomás stb. Szóval ha olyan az autó, akkor csak egy bluetoothos telefon kell.
Egy astra j is tudja, nem kell hozzá Tesla.
-
törölt tag
válasz
vilmaboy #1367 üzenetére
hogy lehet kitenni névjegyeket a fő képernyőre?
Hosszan (kb. 2-3 mp) nyomva tartod a kijelzőt → Felugrik alul egy sáv → Widgetek → Ott kiválasztod a Névjegyzék (3) opciót és felhúzod a kijelzőre.
Az Any Soft Keyboard valóban megoldás lehet neked, régebben én is használtam.
-
törölt tag
válasz
vilmaboy #1363 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban.
A főképernyő ikonjai alatt a feliratot szeretném fekete színűre váltani.
Ha arra gondolsz, hogy a launcher kezdőképernyőjén milyen a betűk színe, akkor arra megoldás lehet egy másik téma használata. Nekem most fekete egy olyan témával, amit a Samsung Themes app-ból töltöttem le.
A billentyűzetre: érdemes lenne szétnézned az Áruházban [link] , biztosan találsz neked megfelelőt. Én nem használok mást, mint a gyári, mert a prediktív bevitel úgyis ékezetesre fogja javítani és az nekem nagyon megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: Habemus papam
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest