- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csp01
tag
Mostanában gyakran elmegy a wifi a telefonon. Ez mitől lehet? Laptop megy mellette, ott nincs gond.
-
csp01
tag
Újabban van egy olyan problémám, hogy elalváshoz szeretnék podcast-ot hallgatni és néhány másodperc után elnémul a hang. Nem a lejátszás áll meg, hanem lehalkul nullára.
-
csp01
tag
Június 21. dátum az utolsó levél a gmail-ben, a telefonon (asztali gépen jönnek levelek). Mit csináljak?
Még valami, állandóan szól az új értesítés hang és közben nincs semmi új megjelenítve.
-
csp01
tag
Csak bedumálom magamnak, hogy javult a kamera?
-
csp01
tag
Korábban téma volt, én is megvenném újra ezt a telefont, egyszerűen nekem minden más telefon péklapát, már az ezelötti 5" huawei is. A kemera szörnyű rossz, ezzel együtt is szeretem ezt a kis telefont. Egy másik topikban fel merészeltem hozni, hogy milyen kár, hogy egyre nagyobbak lesznek a telefonok, erre megkaptam, hogy nincs létjogosultságuk
-
csp01
tag
A belső tárhely egyik napról a másikra 2,5 gb-ról lement 800 mb-ra, anélkül, hogy bármi nagyobb dolgot csináltam volna. Ez mitől lehet?
-
csp01
tag
Elkövettem, amiről azt hittem velem sosem történhet meg: elejtettem a telefont és elrepedt a képernyő. Van ötletetek, mitévő legyek? Olyan árakat találtam, ami szinte a telefon vételára. Az olcsóbb meg, ha jól látom garanciavesztést jelent.
-
csp01
tag
Van olyan akinek még nincs oreo vagy már kezdjek el aggódni?
-
csp01
tag
Mi a teendő, ha a fejhallgatóval furcsa dolgok történnek? Pl, ha hívás közben csatlakoztatom, nem hall a másik fél, vagy hallgatok valamit, jön egy viberes bejövő hívás és úgy viselkedik, mintha nem is lenne csatlakoztatva a fülhallgató: hangszórón csörög és nem hallanak/nem hallok.
-
csp01
tag
Megpróbálom itt is. Valaki esetleg próbálkozott feltenni a telefonra a Google Camera-t?
-
csp01
tag
Köszi.
Mobilnet se volt bekapcsolva. Android operációs rendszer 3%. Első két helyen képernyő és hanghívások, de ez ugye éjszaka egyik sem. Eszköz készenlétben 3. helyen 17%-al. 4., szintén 17% százalékkal egy pzizz nevű alkalmazás, amit napok óta nem használtam, de ha belemegyek, olyan állapotban van, mikor kiléptem. Lehet, hogy ez a felelős? Ezelőtt Huawei-em volt, az egy pár perc múlva kidobott egy alkalmazásból, ha nem használtam. -
csp01
tag
Kikapcsolt wifi-vel 20%-ot merül a telefon egy éjszaka alatt. Ez normális?
-
csp01
tag
Sziasztok. Most már én is ide tartozok.
A napokban elképzelhető, hogy lesz több kérdésem, bár igyekszem magam felfedezni a dolgokat.
Be lehet állítani, hogy a home gombot csak érinteni kelljen és ne benyomni?
Az előző telefonon nagyon szerettem az open camera alkalmazást és bár alapértelmezettnek nem tudtam beállítani, de volt egy személyre szabható "okos gomb", amivel gyorsan elő tudtam hívni. Itt megoldható valahogy (a "Legyen alapértelmezett" listában nem szerepel)? -
csp01
tag
A tesztben ezt írják "Elvileg DNG RAW mentés is van, a gyakorlatban viszont használhatatlan eredmények születnek." Tud erről valaki részletesebbet?
-
csp01
tag
Sziasztok. A Samsung Experience Store-ban tervezem megvenni a telefont. Vásárolt valaki ott? Az érdekelne, hogy bontatlan dobozra számíthatok-e, illetve ha nem azt kapok, ragaszkodjak, hogy adjanak másikat?
-
csp01
tag
Sziasztok
Szerintetek van valami trükk a telekomos ajánlat mögött? Ez az ár már a túl szép, hogy igaz legyen kategória.
-
csp01
tag
válasz
sherlock82 #2325 üzenetére
A mostani telefonomnál (szintén 2 gb) előfordul, hogy pl. a snapseed-ben szerkesztek képet, jön egy viber üzenet, kilépek és mire visszalépek elvesznek a szerkesztések. Ilyeneket nem szeretnék.
-
csp01
tag
Nagyon hajlok egy ilyen telefon felé, leginkább a mérete miatt. Egy dolog van, ami picit aggaszt, a 2 gb ram. Vagy alaptalan a félelmem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest