Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Oreon az AOD-n nem lehet az órának hátteret beállítani.
Maradt az órastílus és óraszín megváltoztatása.Van helyette a samsug témákon belül egy AOD szekció ahol egy csomó képet lehet beállítani. Na ez speciel engem baromira hidegen hagy.
Kérem vissza az órahátteremet !
-
shapphire
aktív tag
Független, nem importos. A frizura még mindig tart.
Vagyis nincs Oreo manuális lekérdezésnél. -
seniman
veterán
Telekomosra még semmi.
-
zoo8800
veterán
A nem szürkeimportos, független telefonomra még nincs Oreo.
-
Melyikőtöké hivatalos magyar független, és melyik gms bolti szürkeimportos?
-
robyg
senior tag
Skacok nekem függetlenre megjött az Oreo.
Manuális szoftver frissítésre ráböktem és jelzett kb. 1.2Giga
-
rolio1
tag
Sziasztok
Még a 7-es frissítés érkezésekor türelmetlen voltam és felraktam az orosz 320F firmware-jét és akkor ugrott a knox. Most feltettem az oreo-t és úgy néz ki, most már a Samsung komolyabban veszi ezt a knox témát, mert már a Samsung Pass sem működik, azt írja root-olt eszközön nem használható. Ezt már nagyon sajnálom, mert ez a funkció nagyon hiányzik, folyamatosan használtam...
Nem tudtok valamelyik fórumon egy szervizes kollégát, hátha lenne garanciális cserével kapcsolatban egy-két "ötlete"? -
Én hívás közben csak kihúzni szoktam a fülest (engem idegesít, ha abba kell beszélni), de még soha nem volt belőle gond. Lehet bedugva rövidre zár valamit, vagy túl lassan dugod be és sima fülhallgatónak érzékeli, nem headset-nek.
Hogy a viber hogy használja a fülest, az pedig a viber sara, szerintem a beállításokban nézz szét. Vibert még sosem használtam, de Skype-on pl. akkor is külön kell kapcsolni, hogy hova kérem a hangot, ha a füles be van dugva.
Híváskor pedig mindig csörög a hangszórón is, nyilván azért, mert ha épp nincs bedugva a füles a füledbe, lemaradsz a hívásról, erre írtam én, hogy ez feature, nem bug. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #3978 üzenetére
na jó kibírom
-
csp01
tag
Mi a teendő, ha a fejhallgatóval furcsa dolgok történnek? Pl, ha hívás közben csatlakoztatom, nem hall a másik fél, vagy hallgatok valamit, jön egy viberes bejövő hívás és úgy viselkedik, mintha nem is lenne csatlakoztatva a fülhallgató: hangszórón csörög és nem hallanak/nem hallok.
-
Bjørgersson
félisten
Ha már eddig kibírtátok, ez a néhány nap ide vagy oda nem tökmindegy?
-
törölt tag
Telekomosra mikor érkezik? Hogy rakhatnám fel előbb akár másik országbelit? Pontos leírási linket tudtok adni az ilyen frissítésre? A knox es a gari ettől nem ugrik ugye?
-
-
Én 13
csendes tag
Nekem is A320FLXXU2CRD3 . Tegnap frissült , manuálisan . Független természetesen .
-
csp01
tag
Megpróbálom itt is. Valaki esetleg próbálkozott feltenni a telefonra a Google Camera-t?
-
törölt tag
a telekomos telóra felrakható a sammobilról szedett vodás magyar rom smart swich-el? akkor teljesen elveszik minden adat?
-
-
Bjørgersson
félisten
PC-n keresztül SmartSwitch-csel próbáltátok?
-
jack982
senior tag
Oreoban van lehetőség microsdt belső tárhelyként kezelni? Unom, hogy állandóan visszapakoljam appokat kartyara miután frissültek...
-
Nekem is megjött függetlenre, de semmi különbséget nem látok a 7.0-hoz képest, cserébe lett linkedin app, wtf.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #3891 üzenetére
Egy év. Kapják be.
-
-
-
válasz
mr_palko #3951 üzenetére
Köszi! Akkor majd egy kijelzőidőt nézz légy szíves, mielőtt lemerül! A memória meg úgyis kiderül abból, ha sűrűn bezárogatja a háttérbe tett alkalmazásokat. A 7.0 elég ritkán csinálja.
A3(6)-on is ez volt a helyzet a 6.0-s rendszerrel (1,5G RAM). Miután jött a 7.0 frissítés, a telefon gyakorlatilag alig használható lett. Nem tudtam egyszerre navigálni (gmaps) és fényképezni kiránduláskor, mert mindig bezárta, amit a háttérbe tettem. Remélem ezzel nem járunk így... -
Zso83
tag
Sziasztok!
Érdemes egyébként főverzió frissítés után egy FR-t nyomni? -
Én csak arra gondoltam, hogy a rendszer által lefoglalt RAM mindkét rendszernél 1,3G, a szabad pedig a rengeteg látható folyamatból kiindulva nem újraindítás utáni állapotot tükröz! Nálam a szabad RAM most éppen 444M, semmi mást nem futtatok, mint a Chrome böngészőt, és egy napja indítottam újra a telefont. Szóval az érték így nem annyira mérvadó. Jó lenne egy újraindítás/memóriatisztítás utáni állapot is.
-
pcnet
addikt
RAM 690 (7.0) vs 449 (8.0) Hát nem tudom, én azért várok a visszajelzésekre. Nem akarok úgy járni mint anno Galaxy S+-al. Ha Ingress mellett rámírt valaki Hangoutsban vagy jött egy email, bezárta az Ingresst. 450 mega kb 2 erőforrás igényesebb app. :/ De ne legyen igazam.
-
-
mr_palko
csendes tag
válasz
zoo8800 #3944 üzenetére
Igazabol nem nagyon nyomkodtam. Van 1- 2 dolog ami tetszik, pl a file kezelonel el tudod erni a felhoben tatolt cuccaid ( samu,google,microsoft), AOD temakat tudsz letolteni.... Ennyi hasznalat utan nem tapasztaltam hibat. Akku hasznalat us 1-2 het mire lesz tapasztalat...
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Nem tudjátok el lehet tüntetni a knox ugrását?
Pesti GSM boltból vettem adtak nyugtát.
Azt mondták független meg minden jó rajta.Valóban független. Csak mivel ugrott a knox az S Healtet meg a Biztonságos mappa funkciót nem tudom használni. Valószínű az eredeti tulaja Vodafonnál vehette mert a garijegyét is adták.
Nyilván mikor a bolthoz került belenyúltak azért hálózatfüggetlen.
-
galaxys80
veterán
Kíváncsi leszek a véleményekre. Egyelőre én kivárok az asszony telefonján.
Nincs kedvem utána hallgatni, hogy mi csesződött el. -
jbl
senior tag
Android 8.0.0 Hamarosan jön a Magyar is.
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a3/SM-A320FL/ -
pcnet
addikt
Ehhez kell valami szoftveres hókuszpókusz is, nem? Elvileg ez csak azokhoz a telefonokhoz jó, aminek a második slotja nanoSIM vagy microSD. A miénk egy sim, (nanoSIM+microSD). Szoftveresen is támogatnia kell a második SIMet, hiába van hardveresen benne a 2. SIM slot is. S7 topicban legalábbis ezt írták. Kell hozzá custom rom és ha jól emlékszem elvileg Oreo alatt nem is megy.
Szerk: Közben leesett, hogy lehet, Neked dual simes verziód van.
Akkor nem szóltam. Vízállóságot mondjuk sanszos, hogy bukod, ha az esetleg szempont.
-
Kazasi
tag
Üdv!
Használ valaki közületek külső sim adaptert? [link] -
tomaszem
csendes tag
Este megcsinálom. Remélem, hogy nem hardveres. Eddig minden samsung telom volt mar szervizben gari időn belül, pedig eskü, hogy vigyázok rájuk
Köszi a segítséget! -
válasz
tomaszem #3915 üzenetére
Gondolom újraindítottad már a telefont!
Szerintem gyári visszaállítás lesz a megoldás, hacsak nem hardveres gond... Első körben, ha nem akarod az egész telefont resetelni, keresd meg az alkalmazások / "beállítások" appot, és ott töröld az adatokat. Pár beállítás el fog veszni, de ha ez rendbe hozza, akkor nem kell az egész telót újra belakni. -
tomaszem
csendes tag
Hello, tudnátok segíteni ?
Olyan probléma lépett fel, hogy amikor a telefon kiadna valami hangot egy búgó hang is van mellette halkan (de rohadt idegesítően) kb 1 mp-ig. Példaként, ha ki-be kapcsolom a képernyőt és lenne egy "katt" rendszerhang akkor utána meg búg a telefon. Billentyűzeten pötyögés, video, zene alatt és megállitas után egy rövid ideig hallható. Ha némítom a telot akkor ez nem lép fel.
Valakinek valami ötlet? -
pcnet
addikt
válasz
balazsnba #3906 üzenetére
Beállítások / Zárolt képernyő és védelem / Always On Display / Digitális óra / Óra stílusa
Metacska: FRP lockba került a telefon, mivel factory reset előtt nem lépett ki a google fiókból és nem távolította el az ujjlenyomat mintákat. (Nyilván ha véletlenül csinált visszaállítást.) A téma tiltott a fórumon, így sajnos nem tudunk segíteni. Amúgy ez egy lopás elleni védelem Android 6.0-tól. Vidd szervizbe a telefont, ott tudnak segíteni, ha számlával, garancia levéllel tudod igazolni, hogy a Te tulajdonod a telefon. Ez az egy hivatalos út létezik úgy tudom.
-
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Édesapámnak (70 éves) vettem egy fél éve egy 2017-es A3-t. Beállítottam neki, gugli play-áruház fiók stb. Használat is. A minap sikerült a gyári beállítások visszaállítását elindítani. A telefon formázódott.
A legnagyobb gondom az, hogy úgy állítottam be a gugli fiókját, hogy a telefonvarászló kéri a korábbi profilt. Meg voltam győződve arról, hogy az én 3 különböző fiókom valamelyikét állítottam be neki, de sajnos nem. Valószínűleg létrehoztam egy saját, amire egyáltalán nem emlékszem.
Hogyan tovább? Gondolom valahogy le kellene gyalulnom a készüléket.
Üdv,
Meta -
rolio1
tag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek a 320FL gyári Nougat rom? XEH kellene, nem találtam sehol, a sammobile nem működik.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest