- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Tedd vissza Nougatot. Én is vissza tettem. Redmi 4X-em volt, azután az A3 megváltás. Kijavítottak egy bugot, lett 3 másik. Aztán szerviz 3 nap használat után mert elkezdte eldobálni a hálózatot, majd már fel se jelentkezett. Első és utolsó Xiaomim volt. Ingresstől szabályosan forrt a proci. A3an vígan megy, nem is melegszik. Redmi se bírt többet mint A3 akksiban. MIUI meg számomra egy rémálom volt. Ezer helyen kellett beállítani, hogy jelezzen egy Viber üzenetet.
-
-
törölt tag
Üzemidő kiváló... 2 nap intenzív használat mellett 😀 utoljára e51-en volt jobb... ami ugye nem ma volt. Szóval az eddigi androidos és windowsos telók után ez kész felüdülés. Ebben a közép kategóriában szerintem kiváló választás és kiváló minőség. Megéri megvenni. Eddig nem tudok negatívumokat mondani. Szerintem a legjobb nem lapát telefon. +: vízálló, jó ujjlenyomat olvasó, kiváló minőségérzet, gyors teszi a dolgát, még az oreót is biztos megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest