- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kippi86
tag
Kamera appba lett valami jó extra?
-
kippi86
tag
Emagon most 60ezer 16.-áig.
-
kippi86
tag
válasz
Markizmark #4046 üzenetére
Nekem honor 4x ben van szóval hiába mutatnám.
Ezeknél vannak samsungos képek.
Előnye hogy tényleg kíméli az usb portot.Nincs az hogy véletlen megfeszíti mert a mágnes elengedi.
Hátrány hogy esztétikailag nem javít a telefononbár nekem olcsóbb fajta szélesebb van de már vannak egész kicsi, szebb verziók.
Csak a hozzá tartozó kábellel használható.
Ha pont úgy tartod a telefont mint én hogy kisújjal tartod az alját akkor kényelmetlen lehet.
Van hosszabb rövidebb verzió a tokkal való használathoz.Nálam szerencsére a rövidebb se akadályozza a tok használatot.
Ennyi jutott hirtelen eszembe. -
kippi86
tag
Valaki tipp a spontán hangjelzésre értesítés nélkül?
-
kippi86
tag
-
kippi86
tag
válasz
szemesi69 #3815 üzenetére
Itthon van egy ócó kínai flipes ablakos tok
.Ebben nincs semmi mágnes ,de külső appal elérhető hogy ki be kapcsoljon a kijelző, sőtt még az is hogy az ablakba megjelenjen az óra és értesítés.Az a közelség érzékelőt használja az meg nagyon meríti az akkut :S .
Amúgy az asus tab-omban 4.4 es droiddal ha kelett ha nem működött a flipes tok kijelző kapcsolgatása, ezért a tokból kiműtöttem a mágnest.Az 5 ös droiddal rakták bele a menüt hogy ki lehessen kapcsolni.Ezért gondoltam hogy lehet a t-mobile rom ból maradt ki ez a menü. -
kippi86
tag
Igen erre én is gondoltam.Viszont ez olyan fólia, hogy a fekete részeinél van egy ragasztós öntapadós réteg.L ehet ez elég ahhoz hogy meggörbüljön a fólia.Mert néha látszik néha egyáltalán nem.I gazábol amikor látszik se zavaró mert ha világít a kijelző akkor nem látszik.kikapcsolt kijelzővel meg nem igazán zavar.
-
kippi86
tag
Nem tudom, nem levegő buboréknak néz ki.
itt rainbow effect ként említik.
Meizu telefonon is volt egy adott gyartó akire panaszkodott valaki hogy ilyen volt a fólia.Èn nàllam pedig ugyanaz hibàtlan lett.Lehet valami gyàrtasi hiba ezeknèl az olcsó fóliaknàl hiszen 1,2 dollàr volt ez is -
-
kippi86
tag
-
kippi86
tag
válasz
iMagic7 #3494 üzenetére
Több töltővel is próbáltad?Ha szerencséd van csak a töltésvezérlő adta meg magát.Ha nem akkor lehet a micro usb forrasztása tört el.Azzal pedig egyszer a T szivatott hogy nem rendeltetés szerű használat miatt tört el.Mondjuk az egy alcatel volt és egy másik szervizbe küldve kicserélték az egész panelt gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Asztalos klub
- Windows Insider Program
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest