-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Gardoni #5055 üzenetére
S6 edge+ esetén ők adták ki legkorábban a 7-es droidot, 1 hónappal a többi előtt.
(#5043) Probert75 Több dologból áll egy frissítés, mint a futó alkalmazások számából és a szabad memóriából... mellesleg minél több a szabad hely a ram-ban, annál haszontalanabb a ram. Attól csak lassabban működik a droid.
-
-
Markizmark
addikt
-
Markizmark
addikt
2012 óta amoledes telefonom van, eddig mind beégett. Egyébként mindegyik kijelző fényereje PWM vezérelt, csak az amolednél ez ledenként szükséges. 1-1,5 év után, napi 4-5 óra kijelző használattal bőven látszódni fog az A3 kijelzőjén is az óra, az akku ikon, a terérő és a wifi is, meg még egyebek.
-
Markizmark
addikt
Miért kell nektek amúgy az Always On Display? Szeretnétek beégetni a kijelzőt?
S6 edge+-omon meg az edge-eken van éjjeli óra funkció (kijelző élén folyamatosan ott van az idő), de eszembe nem jutna bekapcsolni, ismerve az AMOLED kijelzők beégési hajlamát. Nektek sem ajánlom az AOD-t, kvázi teljesen feleslegesnek tartom. -
Markizmark
addikt
válasz
Bjørgersson #4160 üzenetére
Alkalmazáskezelőben lehet dolgokat tiltani.
-
Markizmark
addikt
Igen, 5.1.1-gyel kapod kézbe és azonnal tudsz frissíteni 6.0-ra. Még belakás előtt tedd meg a frissítést. Üveget pedig el kell felejteni kb ... tettem fel páromnak, 5 percet volt fent majd leszedette velem, mert csúnya. Ha elég keskeny az üveg, hogy ne álljon el a széleken akkor bután néz ki mert nem ér faltól falig, töri a fényt az éleken.
Van róla két képem. -
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #4024 üzenetére
Megjavult... Wipe data után...
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Pár napos a telefon, de most nem tudom mi van vele. OTG kábel használata óta azt jelzi, hogy töltőn van. Újraindítottam már, cache-t is ürítettem és nincs változás. A csatlakozót megnéztem a seggébe és nincs baja. Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest