- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nem tudom, hogy lyukadtunk ki ide, de ki akar 3D mozizást háttéradásnak?
mod:
Na, dezz pont rá is világított
dezz:
Amire szerencsére(illetve a Te eseted ugye pont beleesik sajna), csak elég kis % érzékeny, sőt akár meg is szokható bizonyos esetben.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
h-yle
addikt
Elvileg a 2012-es TV-k szoftvere cserélhető lesz olyan módon, hogy kivehető SoC-ot kap a tv, és ezt lehet cserélgetni benne újabb modellekre, a kijelző marad a régi.
http://www.theverge.com/2012/1/9/2694975/samsung-future-proof-smart-tv-evolution-kit
Mondjuk ezér fizet rendesen a user (gondolom), de még mindíg nem egy új TV szintje lesz.
hoffman_: Ez nem felső kategória. Ez egy nagy képátló miatt magasabb árfekvésű közép kategóriás TV. Max nagyobb távirányítót várhatnál el, jobbat nem.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Napfénysüti
nagyúr
Samsungnál szerintem tuti adnak. Nekem egy sima D5000-esem van de a gyári dobozban ott figyelt ez a kis műanyag foglalat amit a TV hátulján kell csatlakoztatni hogy CI kártyát tudj bele tenni.
A majd ötször drágább TV-hez se hinném hogy kispórolnák ezt a kb 50Ft-os alkatrészt.Az amúgy gyakori hogy tesztelésre ilyen más országba szánt TV-t kaptok gyári doboz meg kiegészítők nélkül?
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest