Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearce
aktív tag
Veheted a fejedet a falba, hajrá!
Átlagjózsi nem fog engem megkérdezni, mivel nekem nincs tabletem.Viszont ha megkérdezne, azt mondanám, nem éri meg. Ezek csak ipari hulladékok. Spóroljon és vegyen egy normálisat.
Látszik, hogy a kommentem nagyobb részét magadra vetted, ezzel nem tudok mit kezdeni. Nyilván mindenki utánanéz mindennek, ugye? Aztán azért van az is, hogy telefonoknak is utánakérdeznek, mert maguktól megnézni egy tesztet már nagy erőfeszítés lenne. Akik a Tescoban intézik a nagybevásárlást meg főleg nem. /Itt írhattam volna Metro-t, Lidl-t, Aldi-t is, tökmindegy/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest