Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Mintha a MIUI olyan etalon lenne, ami nélkül már nem is számít használhatónak egy mobil...
Egyébként meg mihez kell neked support? Elmagyarázni, hogyan kell átállítani az órát, vagy mi? Félre ne érts, nekem nincs ilyen telefonom, nem azért védem, de felesleges látatlanba lefikázni, meg ítéletet mondani arról, mennyire lesz tartós. Én korábban tulajdonosa voltam egy ZTE Blade-nek is, sőt, a párom még most is azt használ és a mai napig kifogástalan. Az idő eljárt ugyan felette (még mindig a mobilról van szó
), szóval ma már baromi lassúnak számít és kevés benne a tárhely is, de mindene hibátlan, a GPS gyors, a rendszer nem fagy és rendkívül olcsó volt annakidején. Sosem éreztem úgy, hogy szükség lenne hozzá bármiféle terméktámogatásra. És miért ne lehetne ez a készülék is ilyen? Itt a topikban ha jól emlékszem még csak egyetlen egy hibás darabról olvastam, néhány beragadt pixellel a kijelzőn, szóval egyelőre nem tűnik őrülten nagynak a selejtes darabok aránya. Be lehet fáradni hasonlóan nagy számban eladott, supporttal és legalább dupla kezdőárral rendelkező telefonok topikjába és megnézni hogy ott mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Linux kezdőknek
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest