Hirdetés
- HP notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Eddig én általában 3-4 évente cseréltem gépet, de manapság már úgy vagyok vele, hogy innentől 5 évig nem fogok újat venni. Játékok alatt lassan már úgysem számít, hogy milyen procid van, a videokártya a lényeg. Nekem is kellene már lassan VGA-t cserélni, de mivel még mindig elég az 1080Ti a játékok nagy részének a megfelelő futtatásához, így hát kivárok még a váltással, remélhetőleg az újabb kártyáknál már lesz elég indok, hogy lecseréljük a régit.
Viszont az alaplap és proci tekintetében szerintem most jó darabig nem fogok újat venni, nagy dolognak kell ahoz történnie, hogy idő előtt váltsak valamelyik közeljövőben kijövő platformra...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az AMD Athlon 64 3500+ volt az utolsó mohikán, amit még 2005-ben vettem, azóta csak Inteleket nyúztam...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest