Új hozzászólás Aktív témák
-
Godmax
tag
Sziasztok
Ajánlom bátran mindenkinek a lapdockot, nekem nagyon beválni látszik.
A csatlakozók megfordításával az Atrix2-vel perfekt páros.
Kivéve, hogy a dock hangszóróinak hangereje nem állítható, csak ha a telóra irányítom a hangot, akkor tudok hangerőt állítani.
Valakinek ötlete a megoldásra?
Szerintem a hdmi kimeneten megy a hang is, és az nem vezérelhető. -
-
rum-cajsz
őstag
Ha akarod most már megveheted az enyémet, ami egy kipróbált darab.
-
-
thespiler
csendes tag
Szia. Nekem is van egy Atrix 4g-m és most figyeltem fel erre a lapdockra.
Ebayn már 23 ezer körül lehet kapni, bár nagyon keveset találok amit postáznak is Magyarországra.
De többfélét látok ezekből. Van belőle Lapdock 100. Van amelyik "for Droid Bionick".
Nemtudod hogy mindegyik működne az atrix-al? Esetleg csak átalakító kábelekkel.
Akit egyébként érdekelne találtam egyet: http://hardverapro.hu/apro/motorola_atrix_4g_lapdock/hsz_1-50.html
Valószínű h be fogok ruházni egyre mert nem nagy összeg...és akkor majd a segítségedet igényelném a telepítésekben ha nem gond. -
justice84
aktív tag
ááááá megvan
de nemtudom hogy egyáltalán lehet e kapni és mennyiért!
-
justice84
aktív tag
Köszi!
Szétnézek ezek közül van e valami. Kb 2 éve láttam olyat hogy a telefont a touchpad helyére tették be és úgy kapcsolt be a lapdoc. És a telefont használták toushpud helyet, az a gond hogy nem tudom az milyen típus volt. De az is lehet hogy azt nem is kezdték el gyártani mert youtube-n lattam egy bemutatóba. -
justice84
aktív tag
Hali!
Ilyen Laptop Dock honan lehetne szerezni? Apróhirdetésbe most nem találtam eladót.
Vagy ismersz még ilyen másfajta Laptop Dock-ot amivel meglehetne csinálni.Kösz előre is -
Matada2.3
veterán
Erre nem is gondoltam volna! Nagyon ötletes
Bár nincs a kábelekkel sok bajlódás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest