Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
PROHARDVER! témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jucush
újonc
Szia RudY! De jó, hogy megtaláltam ezt a blogot! Hátha tudsz nekem segíteni? Tavasszal vásároltunk egy Samsung UE32EH5000W LED TV-t (2012-es modell) a Médiában. Páromnak pár nap múlva szülinapja, és pont az általad belinkelt hangrendszert néztem ki, hogy az milyen jó volna (focimeccset nyáron 5.1-ben hallgatni, hmm). Csak azt nem tudom, hogy kell a dekóder is? Nem vagyok túl nagy műszaki zseni, hogy a mi Samsung EH5000-es TV-hez kell-e ilyen átalakító decoder vagy nem. Ha kell, akkor sajna bajban vagyok, nem tudom azt is beszerezni a szülinapra (4 nap múlva lesz)
Várom és köszönöm a válaszodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest