- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Filmnézés közben a monitorral együtt mérek 40 wattot falból"
Sajnálom de ebben orrhosszal vezetek...
Monitorral, webbögészés közbe 16W.
Imádom ezeket a kis gépeket, teleszórtam velük a munkahelyeimet is.
vasházas ventillátoros szörnyetegeket váltottunk ki ilyen mini gépekkel és mindenk elégedett, még a főnököm is aki egyébként nem lelkesedett de belement és ő is meg van elégedve.
Mini ITX volt az első ilyen mini gépem, ugyanígy építgettem össze mint most te. Nagyon sokáig használtam, a híres Atom-Ion kombó. Vagyon volt akkor is, még az XP korszakba. Asrock lap, 2x2GB ram, anyám mekkora szám volt ez akkor...és egy külföldről rendelt SSD ami 28GB volt. Havi fizum volt az ssd meg a ram ára
Beépítettem a tápot de ment akkuról is, Pico-psu, beépített tuner, minden benne volt.
Szeretek molyolni ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest