- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
1660OC-val még nem is vagy olyan rossz helyzetben, pláne, ha 6GB-os... de gondold el, én egy GTX950 2GB-val vagyok, ami ma már nagyon kevés. Ehhez képest 2020 ősze óta vagyok vele úgy, hogy ennyit nem vagyok hajlandó érte adni. Pedig nálam azt jelentené, hogy bizonyos most el sem induló címek végre elindulnának, illetve rengeteg olyan játék amivel most játszhatnék, de nem teszem, mert élvezhetetlenül fut, az is lenne mindjárt élvezhető.
Jelenleg olyan 2018-2019 körül van a határvonal, annál újabb címekkel nem is érdemes próbálkoznommert vagy el sem indul, vagy élvezhetetlen. Ez különösen 2021 január-április tengelyen volt szar, amikor hónapokig itthon ültem, volt egy csomó érdekes cím, egy csomó időm játszani, csak épp VGA-m nem volt hozzá, így kénytelen voltam beérni, a régi, rongyosra játszott játékaimmal.
-
1dude
senior tag
Aki megvette az 1080(ti), Titan, 2080(ti), 3080(ti), 3090(ti) -t, az meg fogja venni a 4080 -at is. És pont azért vette meg, mert 150, meg 240 fps -t akar, esetleg 4k felbontást. Jövő tavasszal (ha megjelenik) és nem lesz valami csalódást keltő teljesitménye, még sorba is fognak állni érte. Főleg azok, akik az elmúlt 3 évben nem tudtak (akartak) kártyát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest