Hirdetés
- Corsair tápok
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
"ráadásul tudható, hogy egyik cég sincs valami mágikus tudás birtokában a másik rovására."
Ebben igazad van, de szerintem (bár engem senki nem kérdezett) míg az nV nem látja be, hogy a "monolitikus óriáschip"-ekkel nem tudnak versenyben maradni. A jelenlegi architekturájuk mellett pedig pláne.
Ha tartják magukat a "monolitikus óriáschip"-ek gyártásához, akkor az elkövetkezőkben komoly fejlesztési költségek árán ki kell hozniuk egy GPU-t, ami az AMD egymagos megoldásai ellen szól és ki kell hozniuk egy olyat, ami a kétmagos ellen. Ezt hosszú távon kétlem, hogy tudnák tartani...
A GT200 vs. RV770 esetéből szerintem tanulniuk kellett volna, mert szerintem jelenleg még úgy is jobban állnának, ha a G80-at hozták volna ki 55nm-en és 384bit-en... magasabb órajelekkel.
Arról nem is beszélve, hogy az SLI egyre inkább elmaradozni látszik a CF-től. Bár ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő