Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
Várható a legújabb verzió fordítása?
-
RootRulez
félisten
A hosszú nyári szünet után, megjelent az alkalmazás 3.4.4-es verziója!
-
RootRulez
félisten
Szia!
Amikor letöltöd, jobb klikk a fájlon és társírás menüpont. Ott kiválasztod a WinRar-t, WinZip-et vagy a Windows Intézőt és akkor megnyitja rendesen, ott már ki tudod csomagolni.
Másik megoldás, hogy jobb klikk a fájlon és "Tulajdonságok" menüpont. Akkor bejön egy ablak és megkeresed a "Társítás"-t, mellette a "Módosítás..."gombra katt és beállíthatod megint, de itt már meg fogja jegyezni...
...
Jah és a RootRulezt, egybe írjuk.
-
pilchard
csendes tag
Kedves Root Rulez!HA a gépre töltöm akkor egy zip fájl töltődik és nem lehet megnyitni,mert Adobe Readerhez társítja.Ha a telefonra töltöm akkor meg azt írja hogy letöltés sikertelen.
-
pilchard
csendes tag
Köszi kedves Root Rulez,ez gyors volt,látszólag oké,rányomok,azt irja tölti,majd azt irja sikertelen a letöltés.
-
pilchard
csendes tag
Sziasztok! nekem sikertelen a letöltés,vajon miért?
Hogy lehetne máshogy? Másik gondom az lenne hogy már két programnál is kérdeztem,de nem válaszolt senki. Keresek valakit aki használja a Color Note alkalmazást,és megírná nekem hogy lehet a jegyzetet a képernyőre kirakni,mert arra nem tudok rájönni.Köszi előre is. -
petipetya
nagyúr
Köszönöm a fordítást!
Korábban már próbálkoztam ezzel az alkalmazással, de mindig beletört a bicskám és meguntam. Így magyarul viszont teljesen érthető, elmélyedek majd benne. -
RootRulez
félisten
Javítva, de lesz itt még mit korrigálni
-
stefi68
addikt
Gratula! Jó kis meló lehetett...
Remélem nem haragszol, de 1-2 hibát kapásból találtam:
szörke
egyéní szín
egyéní kép
autómatikus lezárás
csengése stílus -> csengés stílusa
Indikátor paramétereinél: válasszon ikonszínt -> válasszon indikátorszínt (szerintem, mert azt módosítja)Ez csak a "nagybetűs" menüszövegből volt, nyilván nem bogarásztam át az egészet...
Amúgy nem szoktál átfuttatni rajta egy helyesírás ellenőrzést? Hidd el megéri még ennél jóval kisebb szöveges tartalom esetén is.
Verziószámokat meg gyakran lehagyod a programismertetőknél.
Na jól van nem kötekedek többet...
Gratula még egyszer
de azért nézd át alaposabban...
-
RootRulez
félisten
No akkor van még kis híja, de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest