Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Majd ha 8-10 pici eszközzel meg lehet oldani 200-300 dollárból,akkor szóljanak.Arra vevő lennék,mert van benne fantázia.
-
maross
nagyúr
Teljesen ki van csukva hogy egy normalis ember egy ilyen monstrum rendszert felszereljen (ha mar tultettuk magunkat a par darab kinect es par darab projector aran, ami a vevok 99%-at mar ki is huzta a listarol).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért az érdekes, hogy anno az Illumiroomra azt mondták hogy nem jelenik meg mert hétköznapi használatra drága. Erre meg csinálnak egy még drágább valamit. Ez is max kutatási célokra lesz jó.
-
imibogyo
veterán
-
Garada
őstag
Hát szerintem még az oculus rift is folyamatos kidolgozás alatt áll, tehát még nagyon korán van hasonlóban gondolkodni.
-
Honkydoo
őstag
Nekem az jutott eszembe, hogy ezzel a kinect-el, nem lehet olcsó 3d scannert építeni?
-
Jose73
tag
Picit még dolgoznak rajta, és ha kb ezt a minőséget megüti a dolog, engem érdekelni fog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft IllumiRoom projektje új névvel és új képességekkel folytatja az életútját.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest