- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
válasz
DeathAdder #67 üzenetére
1 éve használok DA Elite-et, annyi történt vele, hogy koszosabb, mint mikor kibontottam.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #67 üzenetére
Van benne valami. Nagyon regota Razer egereim vannak, de az ar legalabb fele marketing. A kapcsolokkal eddig nem volt bajom, de a muanyag boritasok nem idotalloak.
Mivel a kezeloszoftver olyan szinten agressziv, hogy duhit, ezert a mostani lesz az utolso Razer egerem, mast fogok keresni. -
niof
veterán
válasz
DeathAdder #64 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen igénybevételnek teszed ki az egereidet
, de én per pill. 3 különböző razer-t használok 3 gépnél, és a több mint 4 éves abyssus 1 nyikorog csak egy kicsit. Mondjuk ez kapott is bőven az élettől (pl. egyszer ráborult a hátára kb. 1dl fekete zománc festék, de csak a saját festékét oldotta le az egérről, ezért kicsit ronda lett szegényke), mégis az összes baja csak ennyi. Szedtem is már szét, mert túl erős volt a led fénye, amit belülről maszkolószalaggal tompítottam, és simán szét lehetett szedni, meg össze is lehetett csavarozni. Kapcsolót pedig egyikben sem kellett cserélni, mindegyik normálisan működik. Persze elhiszem, hogy nálad nem bírják, csak nem tudom elképzelni, hogy milyen használat gyakja ennyi idő alatt, ennyire le őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest