- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
DeathAdder #64 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen igénybevételnek teszed ki az egereidet
, de én per pill. 3 különböző razer-t használok 3 gépnél, és a több mint 4 éves abyssus 1 nyikorog csak egy kicsit. Mondjuk ez kapott is bőven az élettől (pl. egyszer ráborult a hátára kb. 1dl fekete zománc festék, de csak a saját festékét oldotta le az egérről, ezért kicsit ronda lett szegényke), mégis az összes baja csak ennyi. Szedtem is már szét, mert túl erős volt a led fénye, amit belülről maszkolószalaggal tompítottam, és simán szét lehetett szedni, meg össze is lehetett csavarozni. Kapcsolót pedig egyikben sem kellett cserélni, mindegyik normálisan működik. Persze elhiszem, hogy nálad nem bírják, csak nem tudom elképzelni, hogy milyen használat gyakja ennyi idő alatt, ennyire le őket...
-
niof
veterán
Hmmm... Fura, hogy a cikkben is és a itt is azt olvasom, hogy a synapse 3 milyen problémákat okoz. Nekem is fent van, és emlékeim szerint egyszer kérdezte meg, hogy szeretném e az új funkciókat telepíteni. Mondtam neki, hogy kösz nem, és nem zaklat. Akkor van vele dolgom, ha update jön, vagy driver, vagy maga a synapse frissül. Sosincs felugró ablak, meg reklám, vagy ilyesmi... Fura... Mondjuk memóriát fogalmam sincs mennyit eszik, de 32GB-ból ha 250MB-ot elfogyaszt, az nem is hat meg igazából...
-
niof
veterán
válasz
Cyberboy42 #39 üzenetére
Így van! Nekem 2 Abyssus (v1-2), Basilisk v1 van, havernál meg próbálgattam kicsit egy DA Elite-et. Mindegyik nagyon jó. A régi Aby-t most bent használom a melóhelyen már több mint egy éve, és azon kívül, hogy talpalni kellett, semmi baja nem volt.
-
niof
veterán
-
niof
veterán
válasz
Cyberboy42 #29 üzenetére
Hát, a weboldalon kinézetre egyforma a render róluk. DA V2, Basilisk V2
Asszem jövő héten rendelem én is...
A Basilisk 1 meg megy a laptop mellé, a kissé kiöregedett Abyssus V2 helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kicsit megnyúztuk a gyártó "zsírleszíváson" átesett újdonságát, ami úgy véljük, sokat fejlődött.
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest