Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz atti_2010 #59 üzenetére

A fermiből se tudni mi lesz, mi nem lesz, az NV nem volt túl meggyőző a kamukártyával, mi is volt levágták a nyák végét? :DDD pff
    Én egyébként nem azt vitatom, hogy ez megvalósítható e, minden csak pénzkérdés én csak azt nem gondolom, hogy ez gazdaságosabb az intelnek, azaz több nyereséget jelentő termék lenne egyedül, mint amennyit hozott idáig külön a "kettő" összesen, ha meg nem akkor meg mi motiválná őket ebbe az irányba, ha meg megtartják mellette a teljes eddigi felhozatalt, akkor meg szvsz, ebből nem lesz nagy sláger, max egy plusz alternatíva, ami persze jó ha van, de minek is? költői kérdés volt.

(#57) Kopi31415
    Te én fogom, rajzolok egy négyzetet beleírom hogy xy server, aztán szépen alá jönnek a munkaállomások valahol lent az utolsó switch után, ha egyszer az a munka hogy egy webes felületen rámelózik az adatbázisra akkor irodai alapgép a munaállomás, szerintem minden további szőrözés, de ezen nem veszünk össze, biztos úgy van hogy van aki szerintem nem ugyanaz a két megnevezés, nekem még a kutya se mondta soha hogy ezzel bármi gondja lenne, hogy én egy seholsemmi cerkaprocis vasat munkaállomásnak hívok

(#66) llax
    szerintem ez a felhasználási terület egy integrált VGA-s alaplappal szerelt vasra is elmondható, de hamarosan meglátjuk mi az amit ez tud és azok nem

• priti

addikt

válasz #06658560 #38 üzenetére

Én egy hálózatban a gépeket munkaállomásnak hívom, szerintem sokan mások is, nem értem mi ez a különbségtétel. Egy irodai hálózatban egy irodai alapgép a munkaállomás meg szerintem döntő többségében lovkosztos pécéket dobnak be mindenhol a júzereknek, ma már sokkal inkább divat a szerver-kliens alapon operáló hálózat, ahol mindenki egy szerverre dolgozik még a pénzesebb helyeken is, mert az milyen jó, hogy a monitor mellett csak egy pici doboz van, ami alig nagyobb, mint egy modem. Most újabban ez a raj már egy ideje.

Egyébként ha van két nyereséges termékem miért csináljak belőle egyet? Nekem ez nem vili.

• priti

addikt

válasz atti_2010 #39 üzenetére

Ennek így semmi értelme, hát pont amiatt lett mindenre külön kártya, mert így sokkal nagyobb a nyereség a hardveren és kevesebb a veszteség a garanciális cserén, egy ilyen agyonintegrált multichipnek gazdaságilag max akkor van értelme ha monopoliumot eredményez a piacon, ilyen jellegű várakozások meg nem tűnnek túl racionálisnak. Ez nekem nem kerek. Gondolj bele, egy ilyet ritkábban cserélnének, kevesebbet lehetne belőlük eladni, max ha ezáltal tudják jó hatásfokkal megoldani az újrahasznosítását a régi daraboknak a gyártásban, de túl sok itt a ha ahhoz, hogy egy befektetőt érdekeljen, ez inkább valami rövidebb távú spekuláció lesz, én nem érzem egyáltalán hogy ez kinőheti magát arra a szintre amire te gondolsz.

• priti

addikt

válasz Peter13 #29 üzenetére

Nyilván ez csak ilyen idorai 2D-s történetre való GPU, nem egy erőmű játékra, de munkaállomásokat inegrált VGA-s lappal eddig is össze lehetett dobni olcsóbban és a rendszermemóriát zabáló integrált VGA szerintem minden irodai igényt kielégített, nem értem, hogy az egészet mi motiválja, végtére is ezekben nem szoktak lapot cserélni, leírják a cégek nullára aztán vesznek újat kompletten, tökmindegy a cégeknek hogy az alaplapon vagy a CPU-ban van a GPU

• priti

addikt

Alaplapról-prociba, de nem tök mindegy hol van a GPU? Igazából hazudnék ha azt mondanám, hogy értem, a hűtés miatt :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés