Hirdetés
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nos ahogy elnézem, amit linkeltél az egy 2017 novemberi cikk, az Infuse 5.6.2-höz. a tvOS 11.2-re. Nekem az 5.6.10 van jelenleg, és nem mostanában frissült az tuti, úgyhogy ennek semmi köze a tvOS 11.3-hoz.
Megjegyzem, nálam semmi baj nincs sem a rendszerrel, sem a média lejátszó programokkal. Legalábbis én nem vettem észre semmit. -
Cool!.
Most nalam is jol mukodik minden. Arra van megoldas hogy nekem a google fotokban van a felhoben mindn fenykepem , videom. Na most ugye google fotok nincsen sajna apple tv re. Viszont iPaden nekem az van es ha innen szeretnek egy videot lejatszani azt hogy tdnam atkuldeni az apple tvre ugy hogy ne kelljen fizikailag letolteni a filet? Mert ugye air play google fotok alatt nincs csak cromecast azzal megy csak nincs hang meg valahogy a lejatszas sem az igazi. Ettol nincs valami jobb megoldas hogy tudjam a csaladi videokat meg kepeket valahogy streamlni az apple tvre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most nalam is jol mukodik minden. Arra van megoldas hogy nekem a google fotokban van a felhoben mindn fenykepem , videom. Na most ugye google fotok nincsen sajna apple tv re. Viszont iPaden nekem az van es ha innen szeretnek egy videot lejatszani azt hogy tdnam atkuldeni az apple tvre ugy hogy ne kelljen fizikailag letolteni a filet? Mert ugye air play google fotok alatt nincs csak cromecast azzal megy csak nincs hang meg valahogy a lejatszas sem az igazi. Ettol nincs valami jobb megoldas hogy tudjam a csaladi videokat meg kepeket valahogy streamlni az apple tvre?