Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Igazából ki vannak kapcsolva a képjavítók. És a TV netflix appján ugyanez a tartalom teljesen jó, ugyanabban a képmódban, ezért is kezdtem el utánajárni.
Kipróbáltam több kábelt, 4 HDMI portot, 2 féle HDMI beállítást (ami van a tévén), de a fenti kép nem változott, csak akkor, ha az ATV-n átállítottam a kimenetet (mondjuk 4K HDR-re, akkor csökkent, de meg volt). Viszont megnéztem több tartalmat (D+, ATV+, Netflix, saját tartalom) és sehol nem jön elő ez a hiba, csak a Netflixnél annál az egy tartalomnál. De persze létező, mert a fenti képen is ott van. Próbálok nem foglalkozni vele, hiszen az eddigi tartalmak 1 kivétellel teljesen jók voltak. (csak piszkálja a csőrömet
) Amúgy melyik alapbeállítás adná a legjobb képminőséget? Én azt gondolnám a 4K DV, de nagyon nem vagyok otthon ebben. Vagy a 4K HDR 4:2:2 vagy a 4K HDR 4:2:0? És köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kutya topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Shure Podcast mikrofon
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Amúgy melyik alapbeállítás adná a legjobb képminőséget? Én azt gondolnám a 4K DV, de nagyon nem vagyok otthon ebben. Vagy a 4K HDR 4:2:2 vagy a 4K HDR 4:2:0? És köszi a segítséget!