Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az tény hogy stabilabb az infuse de nekem a kodival sincs problémám és eddig mindent lejátszott mindkettő. Nem pont a csicsa miatt tetszik jobban a kodi hanem ha személyre szabom egyszerűen kényelmesebb (nem az alap skinnel!) és igen szebb is. Távirányítóra ki tudok rakni funkciókat gombokra programozva meg ilyenek ami mind kényelmesebbé teszi. Azt hogy melyik játszik le több formátumot nem tudom mert amiket én nézek azt mindkettő tökéletesen játsza! Szóval ez egyelőre nem érint. Amúgy én sem mondtam hogy szar az infuse mert nem az csak nekem a kodi legtöbb szempontot figyelembe véve jobban tetszik. Az mrmc meg elsőre jónak tűnik de időnként előjön hogy film közben elkezd akadozni! Film leállít majd újra elindítom és jó. Idegesít így azt nem is használom pedig megvettem.
Viszont ha tv boxot nézünk akkor meg számomra verhetetlen az Apple tv! Legjobb, leggyorsabb és legstabilabb boxom. Legtöbbet ezt használom és infuse-val mert itt ez a legjobb. Amúgy használtam Apple tv - n kodit és rohadt gyors volt a működése (gyorsabb mint az infuse és mrmc) csak ugye mivel nem hivatalos alkalmazás így sok addon nem működött és két havonta 1700 Ft-ba került amit így nem ért meg nekem (pár hónapig azért megvolt). Sajnálom hogy nem lehet letölteni apstoreból mert tök stabilan működne tv os - en
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Foxpost
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest