Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Sordoran #5548 üzenetére
Lényegében sajnos gyengébb a BT vevő úgy látom, amit a shield távkapcsolója megoldott (hátam mögött nyomtam gombot és vette az adást), annál itt gyakran felugrik a "megszakadt a kapcsolat a távirányítóval" üzenet. Majd megszokom, hogy most már nem rakhatom magam mögé.
- ez olyan, mint a wifi, nem egzakt, 7 éve van Apple TV-m, az 5-iket nyúzom, soha nem volt BT gondom 10 méterről, háttal sem, nálam pl. hibátlanul működik, bárhonnan nyomkodhatom. De a BT épp a 2,4GHz-es Wifivel "ütközik", így sajnos nem lehet rá biztosat mondani, nálad ezek szerint valahol zavarják egymást.
Ezen kívül ami fura volt, hogy ha kikapcsoltam a készüléket akkor kikapcsolta a TV-t is, ellenben bekapcsolás nem ment. CEC nem volt aktív, ennek engedélyezése után már működik oda-vissza. Azt nem értem mondjuk, miért tudta kikapcsolni enélkül a TV-t? - a CEC kétirányú )(is), Apple TV-n alapállapotban aktív és külön ki kell kapcsolni. A TV-n szintén alapból aktív és mindkét készüléken beállítható, hogy miként reagáljon a másikra. Pl. én nem használtam a CEC-t, de ha a TV-t alapállapotba tettem, akkor az eszközökön hiába volt inaktív a CEC, a TV parancsa (alaphelyzetben) az volt, hogy a csatlakoztatott eszközöket bekapcsolja. Tehát nálad az egyik eszköz irányította a másikat, legalábbis a kikapcsolást illetően.
Azt nem lehet amúgy, hogy csak akkor menjen a TV ki/bekapcsolása ha az ő HDMI portja aktív? - de, én így használom (eddig nem használtam, de 1 hónapja már bekapcsoltam a CEC ezen fokozatát, csak ennyit engedélyezek), tehát az irányítást kikapcsoltam a TV-n és az eszközökön, és csak akkor kapcsolnak be, ha a TV-vel az adott bemenetre kapcsolok, Apple TV is csak akkor kapcsol be. Amennyibe átmegyek egy másik bemenetre, akkor 5 percen belül az előző eszköz kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest