Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Sordoran
üzenetére
Lényegében sajnos gyengébb a BT vevő úgy látom, amit a shield távkapcsolója megoldott (hátam mögött nyomtam gombot és vette az adást), annál itt gyakran felugrik a "megszakadt a kapcsolat a távirányítóval" üzenet. Majd megszokom, hogy most már nem rakhatom magam mögé.
- ez olyan, mint a wifi, nem egzakt, 7 éve van Apple TV-m, az 5-iket nyúzom, soha nem volt BT gondom 10 méterről, háttal sem, nálam pl. hibátlanul működik, bárhonnan nyomkodhatom. De a BT épp a 2,4GHz-es Wifivel "ütközik", így sajnos nem lehet rá biztosat mondani, nálad ezek szerint valahol zavarják egymást.
Ezen kívül ami fura volt, hogy ha kikapcsoltam a készüléket akkor kikapcsolta a TV-t is, ellenben bekapcsolás nem ment. CEC nem volt aktív, ennek engedélyezése után már működik oda-vissza. Azt nem értem mondjuk, miért tudta kikapcsolni enélkül a TV-t? - a CEC kétirányú )(is), Apple TV-n alapállapotban aktív és külön ki kell kapcsolni. A TV-n szintén alapból aktív és mindkét készüléken beállítható, hogy miként reagáljon a másikra. Pl. én nem használtam a CEC-t, de ha a TV-t alapállapotba tettem, akkor az eszközökön hiába volt inaktív a CEC, a TV parancsa (alaphelyzetben) az volt, hogy a csatlakoztatott eszközöket bekapcsolja. Tehát nálad az egyik eszköz irányította a másikat, legalábbis a kikapcsolást illetően.
Azt nem lehet amúgy, hogy csak akkor menjen a TV ki/bekapcsolása ha az ő HDMI portja aktív? - de, én így használom (eddig nem használtam, de 1 hónapja már bekapcsoltam a CEC ezen fokozatát, csak ennyit engedélyezek), tehát az irányítást kikapcsoltam a TV-n és az eszközökön, és csak akkor kapcsolnak be, ha a TV-vel az adott bemenetre kapcsolok, Apple TV is csak akkor kapcsol be. Amennyibe átmegyek egy másik bemenetre, akkor 5 percen belül az előző eszköz kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ez olyan, mint a wifi, nem egzakt, 7 éve van Apple TV-m, az 5-iket nyúzom, soha nem volt BT gondom 10 méterről, háttal sem, nálam pl. hibátlanul működik, bárhonnan nyomkodhatom. De a BT épp a 2,4GHz-es Wifivel "ütközik", így sajnos nem lehet rá biztosat mondani, nálad ezek szerint valahol zavarják egymást.