Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"Anno én azért vettem meg, mert XBMC-vel ez volt a legjobb megoldás belsőhálón streamre. Akkor talán csak az O'Play volt hasonló áron, de kisebb tudással, de mostmár millió más alternatíva van. Ráadásul, ha rászánsz még 150 dollárt már kapsz egy alap XBOX-ot. DLNA-val, Blu-ray-el, 3D-s támogatással, csak az Asphalt-tal és a Crossy Road-dal nem játszhatsz rajta"
Ehhez több dolgot hozzátennék. Akkoriban már volt egy WDTV HD-m, tehát lejátszóval rendelkeztem (és NAS-sal is), de nem tudta a hálózatot kezelni. A 2.gen ATV viszont igen, és ráadásul mindent tudott amit az is (JB-zve), csak 720pben max. Magának az eszköznek alapból az AirPlay a nagy fegyverténye, amihez képest a konkurencia azóta is max a kanyarban van. Csak kár, hogy az eszközt nem arra tervezték, amire nálunk az emberek legtöbben használják.
Az alap Xboxban 150 dollárért egy darab BR nincs amúgy (X360), amiben van, az legalább a duplája ennek. Ugyanez igaz a 3D támogatásra is. (tudom, mert nálam van ebből is és One-ból is). Ezért is írtam, hogy lehet ez még jó, ha 3rd party appal megoldják a normális videó lejátszást, lehetőleg immáron 3D támogatással. Ha még a BD ISO-t is lejátszaná, gondolkodás nélkül fizetném ki érte azt a 150 dollárt, amit kérnek érte. Most 26-ért van erre eGreat R6S-em, de CFW-vel, és alapvetően lassú, nagy ritkán összeomlik, nincs benne Airplay, a távirányítója pedig alapból béna. Ilyen szinten érdekelne, de sajnos még mindig tudom, hogy ezt nem ilyenekre tervezték, amire tervezték, azok pedig akkor sem érdekelnének, ha elérhetőek lennének nálunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest