Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"Anno én azért vettem meg, mert XBMC-vel ez volt a legjobb megoldás belsőhálón streamre. Akkor talán csak az O'Play volt hasonló áron, de kisebb tudással, de mostmár millió más alternatíva van. Ráadásul, ha rászánsz még 150 dollárt már kapsz egy alap XBOX-ot. DLNA-val, Blu-ray-el, 3D-s támogatással, csak az Asphalt-tal és a Crossy Road-dal nem játszhatsz rajta"
Ehhez több dolgot hozzátennék. Akkoriban már volt egy WDTV HD-m, tehát lejátszóval rendelkeztem (és NAS-sal is), de nem tudta a hálózatot kezelni. A 2.gen ATV viszont igen, és ráadásul mindent tudott amit az is (JB-zve), csak 720pben max. Magának az eszköznek alapból az AirPlay a nagy fegyverténye, amihez képest a konkurencia azóta is max a kanyarban van. Csak kár, hogy az eszközt nem arra tervezték, amire nálunk az emberek legtöbben használják.
Az alap Xboxban 150 dollárért egy darab BR nincs amúgy (X360), amiben van, az legalább a duplája ennek. Ugyanez igaz a 3D támogatásra is. (tudom, mert nálam van ebből is és One-ból is). Ezért is írtam, hogy lehet ez még jó, ha 3rd party appal megoldják a normális videó lejátszást, lehetőleg immáron 3D támogatással. Ha még a BD ISO-t is lejátszaná, gondolkodás nélkül fizetném ki érte azt a 150 dollárt, amit kérnek érte. Most 26-ért van erre eGreat R6S-em, de CFW-vel, és alapvetően lassú, nagy ritkán összeomlik, nincs benne Airplay, a távirányítója pedig alapból béna. Ilyen szinten érdekelne, de sajnos még mindig tudom, hogy ezt nem ilyenekre tervezték, amire tervezték, azok pedig akkor sem érdekelnének, ha elérhetőek lennének nálunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Thrustmaster T300RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- i5 12500/ RX6700 XT 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ...:::: KERTVÁROSI VASBÁNYA ::::... Kábelek / Adapterek / Átalakítók széles választéka
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi