- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számomra a youtube esetén (prémium előfizető vagyok), ha magába a tartalomba van szerkesztve a reklám, akkor azokat át szoktam tekerni. De sajnos csak akkor működik, ha előtte belenyomok a tárcsa közepébe, majd jobbra nyíl (10 sec). Aztán megint indíthatom el. Régebben, ez mintha csak simán ment volna a jobbra nyíllal. Infuse ebből a szempontból nálam jól működik. Ott a gyors tekeréssel van a youtube féle problémám, hogy meg kell ott is nyomni a tárcsa közepét.
-
captainnemo
aktív tag
Én az apple tv-n, netflixet, hbo go, apple tv+, és infuset használok. Mindegyik "alkalmazásban" a rövid tekerés, nem igazán stabil, ismétlődő léptetésnél, belassul. A webOS azért hoztam szóba, mert ott az alkalmazásokban, a a tekerés stabliabbnak tűnik, úgy általában. A webOS-t alkalmazásait a TV-n, amúgy nem használom, csak kizárólag az apple tv-t.
A router ugyanaz, gigabites hálózat van, és emlékeim szerint a régebbi lejátszómon (nvidia shield tv pro) ugyanazen körülmények között, az alkalmazásokban, a tekerés jobb volt. Igaz nagyon különböző módon voltak implementálva, az egyes alkalmazásokban, míg a apple tv-n ez sokkal egységesebb. A folyamatos jobbra/balra gombokkal képpel tekerés, sokkal jobban használható volt, mint az apple tv-n, a 4 féle sebességben tekerés. A webOS alkalmazásaiban, ez sokkal jobb.
A tekerés csak egyetlen funkció, amiben az apple tv, szerintem nem annyira erős, de van sok egyéb további, amiben sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged