- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számomra a youtube esetén (prémium előfizető vagyok), ha magába a tartalomba van szerkesztve a reklám, akkor azokat át szoktam tekerni. De sajnos csak akkor működik, ha előtte belenyomok a tárcsa közepébe, majd jobbra nyíl (10 sec). Aztán megint indíthatom el. Régebben, ez mintha csak simán ment volna a jobbra nyíllal. Infuse ebből a szempontból nálam jól működik. Ott a gyors tekeréssel van a youtube féle problémám, hogy meg kell ott is nyomni a tárcsa közepét.
-
captainnemo
aktív tag
Én az apple tv-n, netflixet, hbo go, apple tv+, és infuset használok. Mindegyik "alkalmazásban" a rövid tekerés, nem igazán stabil, ismétlődő léptetésnél, belassul. A webOS azért hoztam szóba, mert ott az alkalmazásokban, a a tekerés stabliabbnak tűnik, úgy általában. A webOS-t alkalmazásait a TV-n, amúgy nem használom, csak kizárólag az apple tv-t.
A router ugyanaz, gigabites hálózat van, és emlékeim szerint a régebbi lejátszómon (nvidia shield tv pro) ugyanazen körülmények között, az alkalmazásokban, a tekerés jobb volt. Igaz nagyon különböző módon voltak implementálva, az egyes alkalmazásokban, míg a apple tv-n ez sokkal egységesebb. A folyamatos jobbra/balra gombokkal képpel tekerés, sokkal jobban használható volt, mint az apple tv-n, a 4 féle sebességben tekerés. A webOS alkalmazásaiban, ez sokkal jobb.
A tekerés csak egyetlen funkció, amiben az apple tv, szerintem nem annyira erős, de van sok egyéb további, amiben sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Konteó topic
- World of Tanks - MMO
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest