Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
sziasztok! ATV4K, Infuse Pro előfizetve. kb egy hete jöttem rá, hogy rosszul volt beállítva a megosztás, az Infuse-ban a felhasználónév nem az volt, aminek lenni kéne. mondjuk így is működött, viszont 50-50% volt, hogy látta egyáltalán az asztali gépemet, amiről lejátszom a filmeket, volt, hogy harmadik restart után jött csak létre a kapcsolat.
most javítottam, így most már mindig látom, ezzel nincs is gond. viszont most bármilyen mkv-t játszok le (720p és 4k is), folyamatosan szaggat, 2-3 mp-ként egy apró röccenés, de látható és szörnyen idegesít. korábban is volt már ilyen gondom, emlékszem, aztán valahogyan megoldódott, de nem emlékszem, mitől.van esetleg ötletetek, mit nem állítottam be, vagy mit nézzek meg, mi okozhatja az akadást? kábelen megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest