Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok apple tv vásárlására agyalok mert meguntam az androidos kínai szar szívatását a nasrol lejátszás miatt.A kálvária akkor kezdődött amikor vettem egy yamaha yas 207 és sound bart , az lg 55uj6307 tv , thome STB ,xbox one S , és a x96 médialejátszó volt a tvre kötve. Mivel mind a 3 hdmi foglalt volt ezert olyan bart kerestem ami továbbítja a 4k hdr és kepet a báron keresztül. Minden klappolt addig amíg a média played nem kötöttem rá a rendszerre el kezdett minden összezavarodni, hol volt kép hol nem, akkor ment a hang ha a média box is be volt kapcsolva meg sorolhatnám, egy délutáni szivattyú után, érdekes volt ha kihagytam a rendszerből a média playert és mondjuk a xbox volt a bárba kötve minden mint flottul, a maradék hdmire rákötöttem a média playert megint beszart minden.
DE elég is volt ennyi előélet, a média played helyett néztem apple 4k tv , t , az gondolom nem csinál ilyen stikliket.
A cel, az lenne hogy egy synology d218+ rol lejatsza hálózatról a filmeket , h265 hevc es kódolással , csináljon franko film gyűjteményt, és az eddig itunesben vásárolt zeneim hallgathatóak legyenek.
Gondolom megbirkózna vele az apple 4K ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest