Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
őstag
na végre.
remélem ez azt is jelenti hogy kicsit felpezsdül a GPU kínálat, pl a Fantasy One lassan igazán megjelenhetne a piacon. továbbá jöhetnének a konkurensek isA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
E.Kaufmann
addikt
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Vagy hogy a kutyának sem kellettek az IP-i
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Lacccca87
őstag
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Inkabb ezt tudom en is elkepzelni. Valamit csinalni kell igy hogy az alma mar nem sokaig marad fejostehennek.
-
fatpingvin
őstag
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
kár volna érte, ugyanis elég jó cuccaik vannak. csak ugye a köznép szinte csak arra az inteles fiaskóra elmékszik...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
E.Kaufmann
addikt
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Szerintem a köznép már a cégre sem emlékszik. A mobilokban is max a SoC gyártóig jut, de már régóta csak MTK meg
FradiQualcomm párharc van akik mellé/elé becsúszott a Samu meg az Alma.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
fatpingvin
őstag
válasz
E.Kaufmann #5 üzenetére
ebben is van valami...
mondjuk én igazán támogatnám hogy legyen Imagination hardver, elég sok mining ASIC-et terveztek elég változatos algókra, valamint a Fantasy One is valami azért...A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Open Access koncepcióban az érintettek ráérnek a chip letervezése után fizetni.
- Linux kezdőknek
- Kormányos topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation PC, 32 GB DDR3 RAM, 4 GB Quadro VGA
- HP 255 G8 Ryzen 3 3250U 16GB 1000GB Gar.: 2024. 09. 24.
- HP 255 G8 Ryzen 3 3250U 12GB 512GB Gar.: 2024. 09. 24.
- HP 255 G8 Ryzen 3 3250U 8GB 256GB Gar.: 2024. 09. 24.
- Elitebook 745 G6 14'' FHD IPS AMD Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest