Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nekem már mókolás, de persze ez még nem egy forrasztgatós modding. Az mondjuk szomorú hogy a gyártó nem tudta megoldani ezt a súrlódás problémát, és utólagos talp ragasztgatással kell segíteni rajta...
Fred23:
Nekem meg 6 évet ment a G400 gond nélkül, de nem hiszem hogy mérvadó lenne. A G102 más minőséget képvisel érzésre, szóval ki tudja... Jobb és rosszabb szériák, minden cégnél vannak. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A peremről írtam én is. Mondjuk engem nem zavart annyira a dolog, pedig játékban állandóan söprögetek.
És igen, köszönöm, hogy megerősíted azt (a nyilvánvaló tényt), hogy ez nagyon is jó ár, ha reálisan nézzük az új termékek piacát. Az itt felhozott alternatívák amúgy nem csak formában, de tömegben is drasztikusan különböznek - ami minimum annyira fontos tényező, mint a forma, ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ez a belépőszintű játékos periféria viseli elsőként a TUF logót a gyártó egerei között.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest