- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600 #3067 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Őszintén megmondom, az ilyen "részleges" backupban én sem bízok annyira, mint egy totális rendszerklónozásban (pl Windowsra. Acronis), ami bitről-bitre mindent lemásol. Persze, ha létezne is, most ez utóbbival sem mennék sokra, hiszen nincs mit visszaállítani, nincs "etalon" Android 10-em, ami eddig tökéletesen működött volna.
Igazad van, itt azért nem olyan hosszadalmas a folyamat, mint egy új Win-nél mindent újratelepíteni. Minden beállításról készül screenshot és ahol lehet, kiexportálom amit lehet, így valóban szűz rendszer lesz az új rendszer.. Persze a backupnak így is van értelme, jól jöhet az még.
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600 #3065 üzenetére
Nem csináltam, nem gondoltam, hogy szükséges, azt hittem, tökéletes a "migrálás".
Gondolom, az azt jelenti, hogy van egy szűz oprendszered és mindent telepíthetsz újra, nem?
Ha igen, annak nem örülnék...
A rendszer "backup" fájlaiból jól visszaállíthatóak az alkalmazások, vagy érdemes mindent újratelepíteni?
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2612 üzenetére
Nekem RN7-em van, ezért én Parrot-féle Gcam-et használok! Az idézetben ajánlott beállításokkal szebb lesz az elkészült fotó! A 4K, ha van olyan tv-d, szebb képet ad, tehát érdemes azt használni! A frame rate, meg ha kadenciahelyesen akarod megjeleníteni, amúgy is felesleges 30 fps felett ...
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2604 üzenetére
Gcam: olvass vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest