Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Őszintén megmondom, az ilyen "részleges" backupban én sem bízok annyira, mint egy totális rendszerklónozásban (pl Windowsra. Acronis), ami bitről-bitre mindent lemásol. Persze, ha létezne is, most ez utóbbival sem mennék sokra, hiszen nincs mit visszaállítani, nincs "etalon" Android 10-em, ami eddig tökéletesen működött volna.

Igazad van, itt azért nem olyan hosszadalmas a folyamat, mint egy új Win-nél mindent újratelepíteni. Minden beállításról készül screenshot és ahol lehet, kiexportálom amit lehet, így valóban szűz rendszer lesz az új rendszer.. Persze a backupnak így is van értelme, jól jöhet az még.
-
Szabolcs2
csendes tag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Nem csináltam, nem gondoltam, hogy szükséges, azt hittem, tökéletes a "migrálás".
Gondolom, az azt jelenti, hogy van egy szűz oprendszered és mindent telepíthetsz újra, nem?Ha igen, annak nem örülnék...
A rendszer "backup" fájlaiból jól visszaállíthatóak az alkalmazások, vagy érdemes mindent újratelepíteni? -
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Nekem RN7-em van, ezért én Parrot-féle Gcam-et használok! Az idézetben ajánlott beállításokkal szebb lesz az elkészült fotó! A 4K, ha van olyan tv-d, szebb képet ad, tehát érdemes azt használni! A frame rate, meg ha kadenciahelyesen akarod megjeleníteni, amúgy is felesleges 30 fps felett ...
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Gcam: olvass vissza!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gondolom, az azt jelenti, hogy van egy szűz oprendszered és mindent telepíthetsz újra, nem?
A rendszer "backup" fájlaiból jól visszaállíthatóak az alkalmazások, vagy érdemes mindent újratelepíteni?