Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Legújabb MIUI, hard reset után vagyok, és Whatsappon az istenért sem tudom kikapcsolni az értesítés hangokat, mikor üzenetet kapok.
A teljes értesítés rendszert nem akarom kikapcsolni, mert hívásnál szeretném hallani a jelzést.
Nálatok van ilyen probléma? -
MATEO6600
őstag
BT headsetet használok a telefonnal, másnál is csinál hasonlót?
Spotifyon zenét hallgatok, és a headset stop gombjat megnyomva nem a Spotifyt irányítja, hanem elindít egy totál mas zenei alkalmazást (AIMP) , amit kb sose használom, és ott elindít egy zeneszámot... Wtf? Az app a memóriában sincs benne, ha újraindítom a telót, akkor is ez van. -
MATEO6600
őstag
válasz
Flowtation #3122 üzenetére
Nálam se jó, de asztali PC-n böngészőből se.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Stylewars_kp #3068 üzenetére
Köszi, jó tudni!
-
MATEO6600
őstag
válasz
Szabolcs2 #3066 üzenetére
Igen ezt jelenti.
Van backup és akkor nem kell visszatelepíteni, de én kételkedtem ennek tisztaságában, ezért nem használtam a backupot, csak az elmentett jelszavakra.
Reset előtt screenshotot csináltam a telepített appokról, majd PC böngészőn felmentem a Play Store oldalára, az egyes appok telepítését onnét indítottam el, klikkelgetve. Szerintem max 20 percet tölthettem vele. -
MATEO6600
őstag
Oké, hogy fotózni GCam (vagy egyéb) a bevált, de videózásra is ezt használjátok?
Ami nekem feltűnt, hogy egy rövidebb (30mp) felvétel elkészítése után is hosszas perceket tököl vele a telefon mire lejátszható lesz. -
MATEO6600
őstag
Köszönöm, le is szedtem a legújabb verziót, ég és föld
Gyári beállításokkal használod, vagy más értékekkel?"the most common is -0.2 exposure, saturation on the back camera 1.1 shadow 1.9 lights, pixel 4 xl colors and 15/13 frames for hdr+."
Még egy apró kérdés:
A telefon képes 4k videózásra, de érdemes-e azt használni, ha van 4k-s megjelenítőm?
Az A1-em is tudott 4K-t, de csak interpolált full HD volt kevesebb framerattel. -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Szombat óta én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak, a régi A1-esemet váltotta le.
Összefoglalót olvasva 2 kérdésem lenne:
-Az ajánlott tokok még mindig azok, vagy azóta van más alternatíva is? Én gyárilag nem kaptam hozzá szilikon tokot.
-A GCam közül hol találom a jelenlegi stabil romra ajánlott verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest