Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Legújabb MIUI, hard reset után vagyok, és Whatsappon az istenért sem tudom kikapcsolni az értesítés hangokat, mikor üzenetet kapok.
A teljes értesítés rendszert nem akarom kikapcsolni, mert hívásnál szeretném hallani a jelzést.
Nálatok van ilyen probléma? -
MATEO6600
őstag
BT headsetet használok a telefonnal, másnál is csinál hasonlót?
Spotifyon zenét hallgatok, és a headset stop gombjat megnyomva nem a Spotifyt irányítja, hanem elindít egy totál mas zenei alkalmazást (AIMP) , amit kb sose használom, és ott elindít egy zeneszámot... Wtf? Az app a memóriában sincs benne, ha újraindítom a telót, akkor is ez van. -
MATEO6600
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Nálam se jó, de asztali PC-n böngészőből se.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Köszi, jó tudni!
-
MATEO6600
őstag
válasz
Szabolcs2
üzenetére
Igen ezt jelenti.
Van backup és akkor nem kell visszatelepíteni, de én kételkedtem ennek tisztaságában, ezért nem használtam a backupot, csak az elmentett jelszavakra.
Reset előtt screenshotot csináltam a telepített appokról, majd PC böngészőn felmentem a Play Store oldalára, az egyes appok telepítését onnét indítottam el, klikkelgetve. Szerintem max 20 percet tölthettem vele. -
MATEO6600
őstag
Oké, hogy fotózni GCam (vagy egyéb) a bevált, de videózásra is ezt használjátok?
Ami nekem feltűnt, hogy egy rövidebb (30mp) felvétel elkészítése után is hosszas perceket tököl vele a telefon mire lejátszható lesz. -
MATEO6600
őstag
Köszönöm, le is szedtem a legújabb verziót, ég és föld
Gyári beállításokkal használod, vagy más értékekkel?"the most common is -0.2 exposure, saturation on the back camera 1.1 shadow 1.9 lights, pixel 4 xl colors and 15/13 frames for hdr+."
Még egy apró kérdés:
A telefon képes 4k videózásra, de érdemes-e azt használni, ha van 4k-s megjelenítőm?
Az A1-em is tudott 4K-t, de csak interpolált full HD volt kevesebb framerattel. -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Szombat óta én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak, a régi A1-esemet váltotta le.
Összefoglalót olvasva 2 kérdésem lenne:
-Az ajánlott tokok még mindig azok, vagy azóta van más alternatíva is? Én gyárilag nem kaptam hozzá szilikon tokot.
-A GCam közül hol találom a jelenlegi stabil romra ajánlott verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Napelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne szopassátok magatokat, ilyen méretű frissítés után ajánlott a gyári visszaállítás. Apróbb bugoktól mentesültem meg.