Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4148 üzenetére
Köszi a linket meg a Yetteles APN leírást! Kérdés hogy ez a linkelt rom mennyire megbízható, teljesen ismeretlen nevű számomra. Másik hogy ez melyik androidot tartalmazza? 13 vagy 14? Megmondom őszintén félve állok neki, mert anno anyukám telefonjára már próbáltam főzött romot tenni, még a xiaomi.eu nightly romot. Aztán feltettem a twrp-t, majd a romot, és onnantól be sem kapcsolt a telefon. A Komáromi Attilához kellett elvigyem hogy életet leheljen bele. Nem akarok úgy járni megint. Szóval egy lépésről lépésre kipróbált how-to telepítő leírás kellene nekem meg pontos twrp link nehogy rosszat tegyek fel neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest