Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy.4591
üzenetére
Mire gondolsz user error-ként? Telefonálok rajta, és a szükséges appokat használom: Gmail, Google fotók, MyVodafone, banki appok, saját Mi zenelejátszó, Tesco app, Parkall, Burger King. Játék fronton egy szókereső. Ezt azért nem érzem megterhelőnek.
De nagyon szívesen venném, ha mondanád, mit csinálhatnék jobban, mert el vagyok keseredve. Mégiscsak egy 60.000-es telóról beszélünk, és nekem ez munkaeszköz, ami cserben hagy.
-
hhgygy
senior tag
válasz
hellboy.4591
üzenetére
3 éves Redmi Note 6 Pro, másfél éves Redmi Note 8T, semmi lassulás.
Jó, mi boomer módban használjuk: email, böngészés, Facebook, Whatsapp, semmi game, de még zenét sem hallgatunk rajta. -
szemy94
senior tag
válasz
hellboy.4591
üzenetére
Lehet van olyan is, de amikor a kezembe vettem, és a szemem láttára csinálta 1 gyári héttel a visszaállítás után, hogy megáll 2 percre úgy, hogy nem reagál semmire konkrétan, azért furcsa volt. A hosszú bekapcsológomb nyomásra sem bírt újraindulni, természetesen a kijelzőt sem zárta le rövid nyomásra. Én ilyet még Androidos gyári ROM-os telefonnal nem láttam. Lehet, hogy hardveres a hiba, nem tudom, de akár a hálózattal is összefügghetett valami, mert mióta nem használja folyamatosan, csak a gyerek Youtube, meg játék, SIM nélkül, azóta nincs annyiszor ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest