Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0rthF4c3
tag
Tegnap vitték el a telefont, majd ma rácsörgök a szervízre, hogy a hibajegy mellé rakjanak leírást is, elmondom mi a jelenség.
Fontos, és lényeges, hogy csak 2.4 GHz-es wifinél van ez a probléma - valamiféle Bluetooth,+Wifi+GPS interferencia. 5 GHz-nél minden különösebb probléma nélkül, 1mp alatt 100+-os a download. Persze, vehetsz otthonra olyan routert, ami tudja az 5GHz-t, de azért jelenleg még bőven a 2.4 az, ami az esetek 80 százalékában megtalálható valahol.
Egyértelműen valamilyen szériahiba lehet, mert minden up-to-date volt a telefonon, bizonyos felhasználóknál előjön, másoknál nem. Baráti körben van note10Pro, ott ugyanezekkel a beállításokkal, ugyanazzal a hálózattal zavartalan a wifi működése...
Szóval én is várom mit mondanak majd...
-
-
tibaimp
nagyúr
Akkor nálam nem szereti. Mondjuk ez egy, a ház elejére, az alaplapról kivezetett USB 2.0 csati, szóval nem direktbe a lapra dugtam. A Honor-t és egyéb pendrive-ot visz, de gondolom pont határon van a jel,- vagy fesz veszteség (ha van ilyen).
De azért köszi a próbát mindenkinek
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
doongoo
addikt
ha semmit nem állítgattál, akkor nem kell megnézni semmit, köszi. Ezek szerint te a kis gombnyomással indítod és állítod meg a felvételt? Én a saját telón automatikusra állítottam (pro verzió fizetős funkció volt, de megéri nekem - és így a telefonszámokat is rögzíti nálam)
-
tibaimp
nagyúr
Úgy van! A méret is lényeges lehet! A Note jelzés ellenére "csak" 6,43 col [link] , szemben a gyakoribba 6,7 és fölötti méretekkel. És nem mellesleg szép is, szerintem. Nekem ez az ocean blue van [link]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
scyllarus
veterán
Nekem nem tűnt fel ott, most kirakta a főképernyőre. Én a Samsung böngészőjét használom már évek óta minden telón, nem cseréltem most sem. Írt jó plusz dolgokat, amjd kipróbálom azért.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
etsmark
tag
Nem is az a baj, hogy egy uj szoftververzioban valami hibasan mukodik, mert ilyen az Apple nel is elofordul. A baj az, hogy eltelik fél év és még mindig nem jon ki a javitas, mert szemben az Apple 10 telefonjaval a Xiaominak van 500 es egyszeruen nem jut akkora figyelem az egyes modellekre. Ha egy iOS update igy elb@szna a telefonokat szerintem 2 héten belul jonne a javitott verzio. Na mind1, szamomra ebbol az a tanulsag hogy ha van egy jol mukodo telefonod akkor nem eri meg frissiteni.
-
scyllarus
veterán
Nekem 12-13 napot megy. Igen, sajnos, nagyon frusztráló, hogy van egy szuper specifikációs lista, aztán az app hazavágja az egészet. A Safako amúgy nem rossz márka, amennyire én hallottam.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SkyLine3000
addikt
Magát az appot le lehet tölteni a playből, de ezt a hozzá tartozó ARH-t innen lehet letölteni. Download NLLStore. Ha le van töltve, akkor az alkalmazáson belül is le lehet tölteni az ACR Phone-t és az ARH-t is, utóbbi ami engedélyezi a hangfelvételt. Egyébként az NLL APPS az ACR fejlesztője.
Ez már vesz fel hangot, mert az ARH nélkül csak a nagy csöndet vette fel a google tiltása miatt. De a hívő fél hangját sajnos elég nehezen értem, mert nagyon halk.
Amikor először feltettem, hallottam a hívő felet, aztán azóta alig.
Én még 11-es droidon vagyok. Ha valaki felteszi és működik rendesen, legfeljebb jelezze.#1430 tibaimp:Az a baj a sima ACR-el, hogy droid 10-től nem akar működni. Hívás végén mindig kiírta, hogy nem tudta felvenni a beszélgetést. Az LG V50-emen, amin megragadtam 9-nél, ott hibátlanul műxik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest