Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• etsmark

tag

válasz SkyLine3000 #1504 üzenetére

Kb 1.5 eve valtottam gcamre es erezhetoen jobbak a kepek, meg meg is szoktak dicserni, mondvan nem gondoltak, hogy egy Xiaomi ilyen kepeket csinal :) A HDR mod koroket ver a gyari kamerara, a fotok kinezete Pixel telefonokhoz hasonlit, sot multkor egy Pixel 6a-val egyutt fotoztam es megnezve az eredmenyeket az enyem jobban tetszett, de persze siman lehet hogy elfogult vagyok ;) A selfieknel szinten ez a helyzet...a gyari kameraval gyakran kiegett a hatter, de miota a gcamet hasznalom az is rendben latszik. Persze kell hozza rendesen HDR, de engem nem zavar. Ket mod van amihez meg a gyari kamerat hasznalom: a sotetben vakuzas es a videozas. A sotetben vakuzas a gcammel valahogy nem stimmel, az idozitesen kellene csiszolni, mert legtobbszor a foto nem a legfenyesebb ponton keszul el es sotetek lesznek a fotok. A video meg csak siman sokkal rosszabb minosegu a gcammel mint a gyarival. A verzio amit hasznalok: 8.7.250.494820638.44. Valoszinuleg van mar ujabb is, viszont en ezzel teljesen meg vagyok elegedve. Esetleg ha valakinek van tapasztalata egy kesobbi verzioval kapcsolatban azt szivesen "meghallgatnam". :R

Új hozzászólás Aktív témák