Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• M.Ildiko

tag

Úgy jártam tegnap, h. az addig magyarul tudó telefonom angol menübe váltott. 4 pont volt, az 1. az újraindítás, az utolsó a csökkentett módú indítás. A 3. a xiaomi assistant, itt egy usb csatlakozásra utaló jel volt. A 2-ról nem tudtam mit jelent. Bármelyiket is választottam ki, próbálkozott, de visszatért ehhez a menühöz. Kikapcsolni nem lehetett. Nem tudom mi okozta a hibát, semmilyen fizikai hatás nem érte, a táskámban volt. A szolgáltatómtól kértem személyesen segítséget. Újra tudták indítani, de számítógép is kellett ehhez. Minden adatom elveszett, kivéve a mentettek. Minden utólag telepített appot újra kellett telepíteni, ez a mobilbankos appnál nem volt egyszerű. Volt másik hasonló is, ahol a telefonra telepített app, telefonszámhoz kötődő azonosítása nehezen jött össze. Kicsit hosszan írtam le, számítsatok arra, hogy ilyen is történhet. A szolgáltatós szakember sem tudta megmondani mi okozta a hibát, de azt sem, milyen környezetbe kerültem?
    Ha valaki tudja, segítsen megértenem, hátha elkerülhetem, hogy újra megtörténjen.

Új hozzászólás Aktív témák