Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
0 day vetel volt mindegyik, szal volt szivas veluk.
Amugy most toltam egy realistic szeron, spartanovka mapon (ez lett a kedvencem) Es nagyon jo hogy szinte mar semmit nem jelez ki. Az olest is kesletetetve jelzi.
A mai patchel is javult valamennyit, de az optimalizaciora meg ra fer egy par folt.
Ahogy nezem a stat is kezd megjavulni. Bar headshot stat es hasonloknal nalam meg mindig 0 van. -
JSaN
addikt
válasz
FehérHolló #91 üzenetére
LOL
-
JSaN
addikt
Na megvettem a gamet, toltam par meccset. Es eleinte szart se tudtam mi merre, de aztan eleg jol bele jottem. Nekem tetszik a game, en amugy egybol multival kezdtem. Singlet kihagyom, ez nem arrol szol.
Ami zavar az az optimalizacio, arra meg ra fer jo nehany patch. Nalam nem veszes, highon 30-50 fps 1680ban.
A moddokat is varom pl vietnamos.
De latom sokan le irjak single vagy csak 1 koros multi utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest