Új hozzászólás Aktív témák
-
ajapi
tag
Milyen változások észlelhetők a frissítések után?
-
ajapi
tag
Nekem is csinált ilyet. Saját újratelepítés nem segített. Alzába visszavittem garanciális javításra, (képernyőfotókkal). Írásos válasz válasz az volt, hogy nem találtak hibát, (akkor éppen nyilván nem jelentkezett) de utánakérdeztettem személyesen, és állítólag frissítették a szoftwaret. Azóta megszünt.
Ha lehet, akkor javíttasd. (Kérd a szoftwarefrissítést) -
ajapi
tag
válasz
tarbela777 #1281 üzenetére
Nekem elkezdett hirtelen merülni, és újtatelepítettem. Most ismét 40 - 50% nap végén, elég tisztességes használattal. 40-50 %-ról max 10 perc a feltöltés reggel.
Valamilyen app beakadhatott. -
ajapi
tag
Alzában most 130e
-
ajapi
tag
Az AOD mutatja az üzeneteket, hÍvásokat is? Folyamatosan megy, vagy csak fölemelésre?
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest