Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
trance89 #1172 üzenetére
Ez nem úgy megy hogy az ember csak jelentkezik és majd kapja. Feedback nevű appal valahogy generálni kell valami kódot, azt meg kell adni, mindemellett a formban ki kell tölteni a feature requestet vagy bug reportot. A feedback kódot meg előszedni... Hát 2 perc alatt nem sikerült, és ennyi időt ér ez meg nekem. Hátha valaki szerencsésebb lesz. Ez inkább azoknak való akik tényleg vadul akarják veretni a feedback küldést a realmenek.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #1045 üzenetére
Ez minden frissítésnél elhangzik, és egyszer sem lesz gyorsabb rendszer öcsém
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #853 üzenetére
Az jött meg, nekem is bejön. Jött mellé egy üvegfólia ami eléggé gyűjti a zsírt, az nem az igazi. 😁
-
Oppenheimer
nagyúr
https://a.aliexpress.com/_dYVuIlU
Ilyet rendeltem
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #802 üzenetére
Ezt írja:
Today. Realme started pushing W.71 update on Realme UI based on Android 10 for who registered the long term beta of Realme X2 Pro early access users.
A végén meg említi hogy biztos lesz majd 11 béta is. No shit Sherlock
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #799 üzenetére
Ez már kiderült korábban is, hogy kapunk 11-et. Ez a cikk egy beta 10 updateről ír.
-
Oppenheimer
nagyúr
Simple írt emailt a usereknek hogyan tudják megjavítani maguknak a token letöltő bugot.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #657 üzenetére
Én nem használok aod-t, csak meríti a telefont. Próbáld meg kikapcsolni, lehet akkor ritkább lesz a bug. Nekem mindössze egyszer jött elő 2 hét alatt.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #655 üzenetére
Restart
-
Oppenheimer
nagyúr
Érdekes bug! Ma a praktikerben akartam fizetni telefonnal. Mikor fel akartam volna oldani a telefont, bestresszelt. Nem jelent meg az ujjlenyomatolvasó jele, nem is reagált az ujjra. Aztán többször beírtam a jelszavam, de így se akart feloldani a telefon. Zsebrevágtam és kártyával fizettem mint az ősemberek. Azóta a telefont fel tudtam oldani jelszóval, de az ujjlenyomatolvasó nem működött restartig. Még a beállításaiba se lehetett belépni, visszadobott az előző menübe.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #616 üzenetére
Hát egy ilyet én is rendelek. Sokan még nem rendeltek, képes review sincs, pedig nagyon megnézném milyen egy telefonon a valóságban. De 3 dollárt merek kockáztatni ha esetleg szar lenne. Menő hogy nem műanyagot kell fogni és jól is néz ki.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem UPS hozta, jol emlekszel. Ejfelkor meg eszak-olaszorszagban volt, hajnalban nemetorszagba kerult, reggel 7-kor vecsesre, es aznap kihoztak.
Ezt a tokot rendeltem black-silver-ben:
https://www.aliexpress.com/item/4000317167169.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.59394c4dKx1mYU -
Oppenheimer
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #536 üzenetére
Köszi!
Fuh, elképesztően tetszik. Veszett gyors. Kamera is jó eddig. Ma este kipróbálom sötétben milyen. Kellett már ez a 12 giga RAM.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #533 üzenetére
Oh itt van a csomag.
-
Oppenheimer
nagyúr
Spanyol Amazon UPS-sel adta fel a csomagom. Erdekes, Milan az elso bejegyzes a trackingben. Tracking szerint ma este 8-ig megjon a telo. Akik Amazonrol rendeltek azoktol kerdem, szerintetek van ra esely hogy tenyleg meg is jon ma?
Egyik kollegam szerint ha a UPS tracking mat mond, akkor az holnapot jelent. Remelem nem.
-
Oppenheimer
nagyúr
Gcamot feltette már valaki? Még nincs itt a telefon de már 1 tucat indiai videót megnéztem rola YouTubeon
Úgy látom a gcam hatalmasat dob a kamerán.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #444 üzenetére
Garanciát hogyan érvényesíted spanyol amazon esetén?
Eszembe jutott hogy váltottam 5000 eurót 340-en anno, úgy 170k lenne. Inkább akkor kifizetem a felárat a + ramra. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
monti0222w #442 üzenetére
Spanyol. Nem olcsó az, ennyi az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest