Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
sztem valamit elkefeltek az FB appnal (szokasosnal joval nagyobb mertekben). Miota megvan a telefon nezem, melyik appoknak van kiugroan magas fogyasztasa, de a tegnap latott 1200-1300mAh-s fogyasztast meg sosem lattam elotte. Felsegem is panaszkodott ma, anelkul, hogy beszteltunk volna, hogy szinten alig tobb, mint 1 honapos P30-at tegnap este ra kellett tolni a toltore, pedig az is siman birja meg az o HC FB/messenger felhasznalasa mellett is a masfel napot...
Gyari power usage meter szerint FB 64%-ot hasznalt. Osszehasonlitaskeppen a 2 oras 1080p F1 futamot LocalCAst+Chromecast komboval nezve az evett 4%-ot, pedig sztem meg lehet transzkodol is on-the-fly
U11-en megvettem a Simple for Facebook-t, most megnezem azzal is, remelhetoleg joval szolidabb etvagyu
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest