- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
sztem valamit elkefeltek az FB appnal (szokasosnal joval nagyobb mertekben). Miota megvan a telefon nezem, melyik appoknak van kiugroan magas fogyasztasa, de a tegnap latott 1200-1300mAh-s fogyasztast meg sosem lattam elotte. Felsegem is panaszkodott ma, anelkul, hogy beszteltunk volna, hogy szinten alig tobb, mint 1 honapos P30-at tegnap este ra kellett tolni a toltore, pedig az is siman birja meg az o HC FB/messenger felhasznalasa mellett is a masfel napot...
Gyari power usage meter szerint FB 64%-ot hasznalt. Osszehasonlitaskeppen a 2 oras 1080p F1 futamot LocalCAst+Chromecast komboval nezve az evett 4%-ot, pedig sztem meg lehet transzkodol is on-the-fly
U11-en megvettem a Simple for Facebook-t, most megnezem azzal is, remelhetoleg joval szolidabb etvagyu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő