Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Sajnos amazonon nem találtam vagy én vagyok ennyire béna. Out of stock volt. Vagy amit találtam az meg 679 euró volt.
Ez az ebayes verzió jó lehet szerintetek? Elég tág a megérkezési ideje, nem tudom a járvány miatt amúgy is mennyire életképes most kínából rendelni bármit is.
Esetleg tudtok olyan linket küldeni akár amazonról vagy bármilyen megbízható oldalról ahonnan megtudnám rendelni és 1-2 héten belül meg is jönne?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest