- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
De kell. A Lexus LFA "kupát" is teljesíteni kell, hogy tovább tudj lépni, és az gold-ba kerül. Valamint bár a többinél megoldható, ha tuningoljuk a kocsikat, de könnyebb ha megvesszük a gold-ba kerülő autókat, hogy meglegyen a megfelelő PR érték.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz tutuhawer #896 üzenetére
Kinek mire van szüksége, én például a McLaren P1-et meg akarom szerezni, de ahhoz meg nagyjából végig kell menni az egészen. Az idő átállítós csalással én is szereztem pár ezer goldot, amivel így minden kocsit meg tudok már venni, és jut még tuningra is majd. A %-os játék meg azért ne felejtsük el, hogy 25%-onként jár gold, ami nélkülözhetetlen ugyebár a csalás nélküli játékhoz, van olyan széria ahol nem lehet továbbjutni nélküle. 75%-ig kivihető könnyen mindegyik, 100%-nál meg már mérlegelni kell, hogy megéri-e a jutalom gold a gyakran goldba kerülő tuningot, ami kell az autó szintjéhez, hogy indulhasson mindegyik Cup futamon.
Ha az EA tizedével csökkentené amúgy a gold árát, akkor meg ezerszerezné szerintem a vásárlók számát. Azért nagyon nem mindegy, hogy 27ezerbe kerül 1000 gold, vagy csak 2700-ba. Ez utóbbi azért nem olyan húzós, főleg, hogy okosan játszva elég lenne 2-3x 1000 gold minden kocsi és jó pár tuninghoz. Persze a legtisztességesebb az lenne, hogy ha a játék trial módban játszható lenne X ideig, vagy adott mennyiségű futamig és aztán egyszeri fix összeg fizetése után elérhető a teljes tartalom, és a gold csak vizuális dolgokért lenne szükséges, nem a kocsikért.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
tutuhawer
őstag
Amikor játszottam XPeria SP-n, én is nézegettem, mi mennyibe kerül, olvastam a gold és pénz csalást, de tudtam, hogy nekem sincs semmi szükségem rá, a Nissan GT-R-nél befejeződik a játék, a többi szupergép úgyse érdekel. De megértem, aki egy-egy autó miatt próbált trükközni, különben marha drága lenne. Aki a százalék miatt trükközik, az "ráveri" a kijelzőre, ha 100%-ot mutat? Én így fogalmazom meg, hogy nincs célja a 100%-os játéknak Szóval a százalékra rámenni legalábbis fura
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
-
Djuree
félisten
most van vmi fél millás kis hyunday rally kocsi ingyé.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sordoran
addikt
Na lefrissítettem én is, meg kellett várnom míg kijön a RR3 graphics frissítés is (Sony SP-n kidobál anélkül gyakran, 4.3-ban már működik majd, de ugye T-nél még nem jött ki ). Egy bajom van, hiába pötyögöm be a BIRTHDAY kódot, nem fogadja el. Mivel 1 éves a játék, ezzel a kóddal kapunk egy Porsche-t elvileg, de nem fogadja el, pedig elvileg a legfrissebb frissítés után mennie kéne. Kis betűvel, nagy betűvel se jó, ötlet? Vagy már érvényét vesztette ez, esetleg Android-on nem is érvényes?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
bostone
addikt
A rendszer sokat változott a kezdetek óta, ami nem feltétlenül merült ki a játékélmény fokozásában.
Nagyon szivesen kifizetek egy bizonyos összeget a józan ész keretein belül.
A beetetős része a dolognak nagyon jól kitalált szisztéma, főleg azok számára, akik kedvelik ezt a félig szimulátor, félig arcade jellegű stílust.
Abból a szempontból érdekes lenne vizsgálni a dolgot, hogy függőséget okoz, ami azt hiszem a szerződésben nincs leírva.
Sok millió felhasználó nem tévedhet.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Ennek az új ültetéses dolognak van jelentősége versenyeken? Mármint jobb lesz tőle a kocsi? Vagy csak designelem...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Lirion
addikt
Szerintem is gerinctelen húzás, hogy nem lehet 100%-ot teljesíteni gold nélkül, de:
1. ennek a játéknak nem célja, hogy bármikor is befejezhesd, hasonlóan, mint egy mmorpg, aminek sosincs vége, amíg tolják ki a frissítéseket
2. tény, hogy a legjobb autók egy részét csak goldból lehet venni, de a másik része elérhető simán R$-ből is és nincs olyan gyártó, akinek ne lenne R$-ből megvehető autója.
3. ha havonta rászán valaki 3000 ft-ot (mint egy havidíjas játékra), akkor lassacskán azért lehet haladni és itt még egyszer megjegyzem, hogy a játéknak nem célja, hogy 100%-ra teljesítse valaki, mivel nem jár érte semmi..
4. Gold költés nélkül is lehet kb. 75%-ra teljesíteni mindent
5. vannak olyan szériák/autók, amikkel nem biztos, hogy szívesen versenyzel, csak azért költeni azokra, hogy meglegyen a %, semmi értelme. Én pl. nem szenvedek a porschékkal, a ferrarikkal, a hyundaijal vagy a veterán shelbyvel.. úgyse fogok soha azokkal versenyezni..Lehet itt sírni, hogy így drága, úgy drága - igen, az és köcsög dolog, hogy nem vehetsz meg minden autót R$-ből, de azok nélkül is lehet élvezni a játékot, mivel, harmadjára is leírom , nincs vége, nincs befejező futam, sem jutalom. Semmi.
Én az 1.12-es és 1.2-es (prestige) verziót is 100%-ra megcsináltam és utána is csak a 2-3 olyan kocsival versenyeztem, amire nem kellett semmilyen goldot költeni (bmw m3, nissan sumo, agera r nélkül, bugatti, camaro, audi r8). Így gyakorlatilag elpazaroltam egy adag goldot a semmire. Most már azt tekintem 100%-nak, ha minden megcsináltam, amit R$-ből meg lehet, a goldos részeket meg hagyom a p*csába és vidáman versenyzek.vajon majd azzal a profillal engedik a frissitéseket??
Lehet offline is játszani, úgysincs előnye az online játéknak, ha már csites profillal kezded. Simán kimásolod a mentést és reseteled a játékot frissítés előtt, fb-ból, gc-ből, google+-ból kilépsz és mehet a frissítés. Aztán mentés vissza és folytatod offline... Vagy csinálsz új fb profilt és azzal lépsz be. -
urby01
csendes tag
Azért csalnak ilyenekkel mert a játék felétől nem tudsz továbbmenni ilyenek nélkül.. illetve tovább tudsz menni ha rászánsz havi 100.000 FTot a játékra... Mivel olyan sok gold-kell a tuningokhoz és az autovásárlásokhoz, hogy enékül megolhatatlan a játék folytatása...
Én ics csaltam magamnak goldot időállítással, de nekem a frissités előtt is csak 100 próbábol 4 szer sikerült kb .. A frissítés után nem is próbáltam. A napokban nagyon elgondolkodtam egy csalós játékujrakezdéssel, és közben pont az járt a fejemben hogy vajon majd azzal a profillal engedik a frissitéseket??
Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni mert a frissitésekkel csak nehezedik a játék folyamatosan, és így folyamatosan 75 - 85% állok az egész játék teljesitésével, de látom h csalás nélkül 90% a max amit el tudok érni kb...
Van olyan ismerősöm aki 1000nél is több órát játszott vele és nem áll 100%-on.. Ez azért sok mindent elmond..
HTC ONE SILVER
-
Djuree
félisten
minek csaltok ilyenekkel? nem ráértek játszani? én elvagyok az alap profillal, így van értelme, ha meglenne minden a kihívás is elveszne. főleg hogy bannolnak is miatta.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vwpolopg
őstag
ahogy nézem a kommenteket az RR3 facebookján, azt írják, hogy a csalóknak függesztették fel a fiókjait... nálam ez helytáll, hónapokkal ezelőtt csaltam magamnak goldot meg pénzt, te is hasonló cipőben jársz?
Szerk.: Nem is zavarna, hogy nem tudom így a time trialt nyomni, az sokkal nagyobb érvágás, hogy ezzel a cloud savet is buktam... kíváncsi vagyok mi lesz ha lejár ez a 6 nap...
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Sordoran #877 üzenetére
Egy autó van goldért, kb. 150 vagy az alatti összegért adják. Viszont minden vizuális tuning is goldba kerül, nem is kevésbe. Mondjuk ezzel semmi gondom nem is lenne, ha nem kéne gold a szériák 100%-os teljesítéséhez, hanem a gold csak simán időgyorsító és vizuális tuningra való fizetőeszköz lenne..
-
Djuree
félisten
most töltöttem le a játékot ipadre, néztem már máskor is de mindig féltem tőle, mondom érintős versenyjáték, ááá hagyjuk. de ez qrva jó bakker! rossebért nem töltöttem le előbb?
-
Sordoran
addikt
Valaki lenne olyan jó, és megmondaná, mennyibe kerülnek az új autók (a 3 Aston Martin). Pontosabban csak az, hogy kerül-e valamelyik gold-ba, és ha igen mennyibe? Ismerős L-jén frissítettem még múlt héten egy minor update-et, és neki már nem jó a idő átállítós gold hack, nekem még régebbi van és ha kell még csalok kis goldot.
-
Nando36
tag
A mostani update feltétele után kíírta induláskor, hogy suspended, suspension code: 10055
Kaptatok már ilyet? Ez ellen nem lehet tenni? Tüök, jó, mert így már nem látom a haverokat, a játékban
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorba23 #874 üzenetére
ment PÜ..... nem lenne rossz a csalásod mert müködik csak nemfrissithetőa profil és nem a legfrisebb a verziója a játéknak....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csorba23
tag
válasz korcsillio #873 üzenetére
Én sem találom.
-
korcsillio
addikt
válasz Rosszfiu1981 #858 üzenetére
Nem találom
-
malphitee
senior tag
Vakahol olvastatok hogy rr3 lesz android verzioban multiplayer?
-
Lirion
addikt
válasz korcsillio #861 üzenetére
Úgy kb. 40-45 millió R$ és 4000 gold. Persze ez úgy számolva, hogy minden autót (3-at kivéve) kedvezménnyel megvéve, nem az eredeti áron.
-
malphitee
senior tag
Kar hogy nem lehet a jatekban 1vs1 jatszani esetleg facebookos ismerosokkel, pedig eleg komoly mercen van az rr3 szinvonala, de ez az opcio nagyon hianyzik. RR4 keszulodoben van nem tudjatok?
-
malphitee
senior tag
válasz Dexxter182 #864 üzenetére
Te meg irigykedni?... Igazi magyar mentalitas. Egyebkent mar kiderult az fps meter hez root szukseges hogy mutassa az fps erteket.
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. Remelem itt tudtok segiteni. Mar reg ota rr3 zok , unlockolva van osszes kocsi meg minden verseny. Nexus 5 telefonon porgetem, leszedtem most az rr3 graphics appot full high ra feltettem, de igazabol nem vettem eszre kulonbseget az alaphoz kepest. Most leszedtem az fps meter programot. El is inditottam, de jobb felso sarokban 0 vanfolyamatosan jatek kozben. Meg irt volna valamit hogy a fejlesztoi beallitasokba valamit csinaljak. Mit kellene ott be vagy kikapcsolni hogy mukodjon?
-
csorba23
tag
válasz korcsillio #861 üzenetére
Nem tudom, de baromi sok
-
korcsillio
addikt
Ahoz mennyi pénz kell hogy minden autót meg tudjak venni?
-
csorba23
tag
Hali Mindenki
Találtam egy módszert, amivel lett 700.000.000 pénzem és 1245.000.000 (!!!) aranyam és emellett megmaradt a profilom (megvett autók, megnyert versenyek, stb.)
Kb. a 49-os szinten voltam, 29 autóval, amikor úgy éreztem, már nagyon nehéz előre jutni valódi pénz (forint) felhasználása nélkül.
Elkezdtem keresgélni hackeket, de amiket találtam, azokkal vagy lenullázódna a profilom, vagy valami SMS-es fizetős sz@rság kellene hozzá.
Aztán találtam egy olyat, amivel megmaradt a profilom és lett rengeteg pénzem, de az aranyam az mínusz 500.000.000 lett.
Gondoltam, sebaj, megleszek arany nélkül, a pénzből meg feltuningoltam az autóimat, amennyire csak lehetett.
Aztán elkezdtem játszani és a következő verseny után pont elértem egy szérián belül az 50%-ot, amire ugye a program ad pénzt is meg aranyat is. Amikor az aranyat adta hozzá a meglévő (negatív) mennyiséghez, egyszer csak átfordult az aranyam pluszba és így lett 1245.000.000 aranyam
Egyelőre online nem merem kipróbálni a játékot, mert félek, hogy elveszi a pénzemet/aranyamat, mint anno írtam 1-2 oldallal visszább).
A játék élmény megmarad, ha ésszel játszik az ember, mert ott van a még rengeteg locked verseny + autó. Ha jól emlékszem, arannyal azokat is unlockolni lehet (nem vagyok biztos benne), de ez már mindenkinek a saját döntésén múlik, hogy unlockolja vagy megküzd érte.
Ha valakit érdekel, megkeresem, hogy mit töltöttem le és honnan.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A legutobbi frissites utan (android) behalt az egesz jatek, sokadik komplett torles-ujratelepites oldotta meg, hogy ujra menjen. A mentesem visszatoltese utan eszrevettem, hogy uj achievmentek jelentek meg, pl.: vasarolj x db felnit, y db. matricaszettet. Masnak is van ilyen? Ha igen hol lehet ezeket megtenni, hogy teljesitve legyen az achievment?
-
Rosszfiu1981
tag
Sziasztok látom azért vagyunk páran rr3 fanok esetleg ha valakit érdekel csináltam a Facebook on egy real racing 3 Magyarország csoportot
-
bostone
addikt
válasz korcsillio #855 üzenetére
Androidon elvileg sehogy.
-
plaszy
őstag
válasz korcsillio #853 üzenetére
A szuperkocsik miatt igen. Én a végéről kezdtem előre felé haladni.
Viszont a pályák sajnos nem nagyon változatosak.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
válasz korcsillio #851 üzenetére
Jó szórakozást hozzá.
-
plaszy
őstag
válasz korcsillio #849 üzenetére
Szia!
Volt már, de belinkelem neked a teljesen elölről kezdős, de 99 milla pénz és arany mentést.
-
korcsillio
addikt
Tud valaki segíteni(privátban) hogyan juthatok több pénzhez,aranyhoz?
-
tutuhawer
őstag
Értem, nem gáz. így inkább félreteszem a játékot.
A PC-m a gazd. válság előtti időből való, sajnos sok játékot félre kell tennem, valami nem is indul, valami meg nem szép grafikán. Euro Truck Simulator 2-t játszanék szépen, profi kormánnyal, meg minden, de szaggat, akad, a grafikát lebutítva is akad, de úgy meg tolatni elég szar, csupa recés a tükör. Félreteszem sajnos. Nincs ezzel baj, a Real Racing is ugyanez a kategória.
Csak érdeklődtem, mi fán terem Xperia SP-n. Azért fel fogom tenni, ha másért nem, arany miatt.
Kösz az infotNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
-
plaszy
őstag
Én inkább elkezdtem előröl a sok goldos mentéssel.
-
Lirion
addikt
válasz tutuhawer #845 üzenetére
Azért dobál(t) ki, mert kevés a vas a high grafikához, ezen viszont elsősorban a játékfejlesztők tudnának javítani, nem a sony mérnökei. Ha rendesen akarsz ezzel játszani, akkor muszáj leszel "basztatni" a grafikát a programmal, amit már korábban is javasoltunk neked, vagy mondj le róla (vagy vegyél egy z1 ultrát).
Egyébként te PC játékot is törölsz azért, mert a gép nem bírja el a fullos grafikai beállításokat?
-
tutuhawer
őstag
válasz Sordoran #844 üzenetére
Szasz, nekem most nincs fenn a játék az SP-n, de ha te frissítesz, frissítettél trükkösen a 4.3-ra, írj egy-két infot , mennyire fut stabilan , de főleg szépen a játék, és lehet, meggondolom a telepítést meg akár az aranytalléros trükköt is.
KösziNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
-
Sordoran
addikt
Így van, ha mondjuk már alapból lett volna 500-2000 Ft a játék még meg is vettem volna, de így, hogy menet közben jövök rá, hogy horror áron adnak goldot, ami nélkül nem teljesíthető a játék, ez pofátlanság. Volt most 500 goldom, 4000 goldot össze szedek és ebből futja minden kocsira, tuningokra és ha még bekerül pár új verda azokra is. Aztán lassan már jön a RR4 is talán.
-
Lirion
addikt
-
Sordoran
addikt
Kicsit furán megy, néha váltás között újratölt, de ez ugye a telefonom egy ismert ram kezelési bugja miatt is lehet. Általában megadja így az 50 goldot, de néha újratölt váltáskor és vagy csak 15 goldot ad, vagy semmit, vagy eddig egyszer már 30ezer pénzt adott. De jópofa, össze szedek vele 3000 aranyat, és akkor minden kocsi meglesz. Ennyi csalás kijár, hack nélkül kezdtem, de nincs kedvem egy kisebb vagyont kiadni szaros 1000 goldokért...
-
thrill
tag
http://www.youtube.com/watch?v=H6MiAANSL1g
jó szórakozást Skacok!
-
Sordoran
addikt
Ma belépek játékba, kiírja, hogy véget ért a heti tournament, és mikor meg akarom nézni, ezt írja ki:
Play-re felnéztem, és nincs ott frissítést, szóval nagyon nem értem én ezt, kiléptem/beléptem és ugyanezt írja.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
bostone
addikt
válasz feelurself #832 üzenetére
Szia!
Ha a facen bejelölsz, bostone77, legalább ezer új "ismerőst" jelölhetsz be, akikkel együtt tudsz játszani.
-
Dr V
őstag
Írd be az RR3at a keresőbe, sokan játszanak vele. Esetleg csinálj egy profilt csak az rr3 miatt.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
plaszy
őstag
Jó neked!
-
feelurself
aktív tag
Sracok ! Valaki nem szeretne facen bejelolni? Csak mert nemigen akad mar kihivas
-
plaszy
őstag
válasz korcsillio #829 üzenetére
Szívesen, a végére olyan 1,5GB körüli lesz a com.ea.games.r3_row mappa.
-
plaszy
őstag
válasz korcsillio #827 üzenetére
A telepítő kicsi, aztán belépéskor szed le több mint 1 GB-ot.
-
korcsillio
addikt
Szeretném play-röl letölteni.Hány gb-ot szed le?
Mobilnettel töltöm le azért kérdezem -
plaszy
őstag
válasz _adaml21_ #821 üzenetére
Én is ezt sejtem...viszont, ha valakinél lenne 2 különböző Androidos eszköz, egyik 1920x1080-as, amelyikre felmegy a game, és csak ezt az 1 fájlt átcserélné, ha nem nagy fáradtság, akkor azt megköszönném, ha véleményezné.
-
plaszy
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha az én mentésemet (character.dat), amit eddig 1024x600-as kijelzőn játszottam, átmentem egy 1920x1080-as FULL HD-s, mondjuk S4-re, akkor ott is folytatható lesz, teljes képernyőn? Vagy ehhez más beállításos fájlt kéne keresni, amit máshol tárol a game. (Csak azért merült fel bennem, mert ugye iGO-knál sem mindegy a felbontás.)
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz r.endruu #809 üzenetére
Meg lehet, ha valaki a hackelt profillal eljut 70-80%-ig és aztán megosztja a mentését.
Egyébként azért nem lehet megtenni, mert senki nem tudja, hogy egy XX%-os profil mentésben hol tárolja a pénz és arany összegét a program, csak egy szűz profilnál lehet megtalálni ezt.Működik online és offline is természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
Rusty089
csendes tag
bizonyára ez is megoldható, több oldalon is fenn van egy alkalmazás amivel a meglévő profilhoz lehet annyi pénzt és aranyat hozzáadni, amennyit te magad állítasz be...
a buktató csupán annyi, hogy egyik ilyen oldalról sem lehet telölteni, mert átirányít egy másik oldalra, ahol elég drága fizetős sms-t kéne küldeni hogy tovább léphess, amit persze nem próbáltam ki mert vagy tovább enged vagy nem :S -
Sordoran
addikt
Jó lenne ha így meg lehetne oldani, mert én is csak azért nem esek neki, mert nagyon sok játékidőm van már benne, és büszke vagyok rá, hogy magamtól eljutottam eddig. De sajnos tovább már nehezen jutok. Bár most jól jött az, hogy a Ferrari F12 van leakciózva 40%-al, mert pont ott járok, és sajnáltam rá a goldot, de ez a 192-t még túlélem.
-
r.endruu
tag
azt nem értem ebben a pénzes profilban, hogy ha már valaki meg át tudta írni hogy ennyi pénzzel kezdj, akkor miért nem lehet ezt egy meglévő save-vel is megtenni?
-
Rusty089
csendes tag
És hogy működik ez az újrakezdősdi?
Van egy profil, amin van rengeteg zseton és arany, és azzal egyszerre be tud lépni több emberke is?
Gondolom akkor a saját fb profillal sem fogok tudni belépni, ugye?
Ez ügyben örülnék pár építő jellegű hozzászólásra
Köszönöm! -
zityka1
csendes tag
válasz tibcsiworld #803 üzenetére
Köszi.Én sem igazán értem,hogy mi a nem jó.Akkor lehet hogy a programmal van valami?
-
zityka1
csendes tag
Sziasztok.
Hátha tud itt valaki segíteni. Vettem ma egy WAYTEQ XTAB-70qci tabot,4.1.1 android van rajta.Az áruházban nem találtam a RR3-at.Vajon a rendszer miatt nem látom?Mert a barátom tabján 4.1.2-es van,és neki ott van.Letöltöttük apk-ba,fel is ment,de valamiért kicsit szaggatós.Miért lehet ez?Gyenge a tabletem?Vagy a rendszer miatt,hogy nem a 4.1.2-es van fent?
Köszönöm!
-
plaszy
őstag
válasz tibcsiworld #800 üzenetére
Akkor no problem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest