Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
-
l4ci
tag
-
Kronok
tag
válasz
Micsurin #1695 üzenetére
a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse-t meg lehet venni pénzért 2 500 000 $
a menete iOS-en, androidos rendszeren ez nem működik:- mentés felhőbe
- RR3 letörlése
- RR3 letöltése
- net kilőve
- RR3 elindít
- a Porsche-val egy kör
- megvettem a Nissan-t
- net bekapcsol
- Facebook-ba bejelentkeztem a RR3 belül
- felhőből letölt a mentés
- lehet menni Bugattit venni -
l4ci
tag
Én is tegnap értem el a 98%-ot, nekem 40 event van hátra, és a Bugatti meg a Toyota hiányzik.
Mivel nincs almás cuccom, a Bugattit macerás lesz megszerezni, távirányítással tudnám megjátszani egy ismerősömmel, de megköszönném, ha vki pár perc erejéig segítene nekem - mielőtt még újabb frissítés jönne ki a 2.5.0 után és nem javítják ezt a bugot.Ahogy számoltam a Bugattin kívül kell még legalább 2500 arany a magas PR követelmények miatt...
-
Kronok
tag
tegnap sikerült egy gyors mentés küldenem a felhőbe és újra lecsatlakoztam a világhálóról, nem töltötte le a fame butító frissítést, szerencsém volt
98% állok 37 futam van hátra + a 2 hybrid megvásárlása -
Kronok
tag
-
Lirion
addikt
-
Lirion
addikt
Na ezt is megértem, rr3 2.5 100% kész és még maradt is 500 aranyam.
Itt az ideje végleg váltani hackelt profilra, asszem, innen már nem sokáig lehet jutni normális keretek között, meg amúgy sem akarok már szenvedni az arany farmolással..
Eddig "mindössze" 10.000 goldot kellett elköltenem, de ezt úgy, hogy a legtöbb szériát még az 1.2 előtti időben csináltam (a lexus lfa-t is), ezért sok szériában gold költése nélkül értem el 100%-ot.Ma kipróbáltam a low fékrásegítést is, marha jó, bár lassabbak a köridők, de low brake+steering assist mellett nagyon nyugisan és kényelmesen lehet játszani. Lehet, az újra kezdés után így nyomatom majd.
-
Pompi
nagyúr
"de most már örülök ha 3-5 autó van előttem az autópályán mert akkor legalább az első kör nem unalmas"
Hát én vagy elmegyek az egész banda mellett amilyen gyorsan csak lehet a leírtak szerint, és akkor próbálom a saját legjobb időmet megdönteni a maradék 3 körben, vagy fékezek a rajt után, adok a srácoknak pár száz méter előnyt és úgy indulok utánuk, hogy legyen egy kis izgalom
(F50)
-
Kronok
tag
ahogy leírtad pont úgy csinálom én is, de most már örülök ha 3-5 autó van előttem az autópályán mert akkor legalább az első kör nem unalmas, rosszabb esetben az első 2 kör amikor előzgetni kell, de van amikor már az autópálya előtt az első vagyok akkor tud igazán monoton lenni, volt amikor kiautókáztam 1500m előnyt az utolsó körre aztán meg annyira bekómáltam, h éppen, h nyerni tudtam mert mindenhol kicsúsztam
-
FefeeX
veterán
Már én is nagyon sok kört mentem, csak eddig világosban, valamint a sötétben nagyon, de nagyon zavaró volt az ellenfelek neve meg a zászló ami egyre nagyobb lett. Anélkül még nem próbáltam, mióta kiállítottam azokat. De azok játszhatatlanná tették az éjszakai pályát, kb nem láttam semmit, mikor kell lassítani stb
Az F40 nagyon suta az F50hez képest, jóval korábban kell fékezni, alacsonyabb sebességre, hogy kanyarodj, és utána jóval lassabban gyorsul (mert ugye a minimális különbség csak 100km/h-ig van írva); kicsit olyan mint az Ariel Atom V8, amit rühellek, mert kicsit olyan, mint egy kilövőállás, van alattad 500 ló, csak fék nincs hozzá, mikor meg elkezd fogni a fék, hirtelen becsökken a sebesség mint a fene. Egyébként érdekes, sokszor nincs meg a kellő FPS a játékban érzésem szerint, márpedig jelenleg nincs erősebb vas iOS fronton, mint a retina mini/air/i5s amikben meg ugyanaz a vas. (nem hiszem, hogy az a 100mhz ennyit jelentene az Air felé)
-
l4ci
tag
Persze, hogy megmarad, ha nem fejezed be a versenyt, akkor mindhárom managered megmarad.
Ez amúgy érdekes, nem hittem volna, hogy ilyen "gyenge" az F40 full upgrade-del, az RR3 wiki oldal alapján gyorsulásban és "kanyarodásban" kicsit gyengébb, mint az F50, ráadásul végsebességre még gyorsabb is. Előttem írták többen is, hogy meg lehet csinálni F40-nel is a 4 körös Le Mans pályát. Elsőre nekem sem ment, F50-nel is talán harmadjára sikerült hibátlanul, de meg lehet tanulni, csak gyakorlás kérdése. Mondom mindezt több mint 200 kör után... -
FefeeX
veterán
Ha kilövöd és újraindítod, akkor megmarad szintén minden manager?
Csak mert akkor legközelebb én is inkább ezt csinálom, mint hogy beszívom a végeredményt
F40-nel megyek nem F50-nel, és ez nem gyorsul olyan jól, 1-2 pályát a pénzes F50-nel meg tudtam csinálni, amit az F40 full upgrade-del nem...
-
l4ci
tag
Ha a célegyenesben jobb oldalt a rázókövön el tudsz húzni és az első balost nem rontod el, akkor a mezőny nagy részén már túl vagy. A következő balos-jobbos kombinációban meg már könnyű leelőzni a maradékot - nekem legalábbis. De ha az autópályára úgy érsz ki, hogy csak 2-3 autó van előtted, akkor azokat meg le tudod előzni a körforgalmakban, vagy az utolsó harmadban ahol több gyors kanyar is van. Általában még akkor sem lövöm ki és indítom újra a futamot, ha csak ötödikként fordulok rá az autópályára, mert még ilyenkor is relatív könnyű előzni a kanyarokban.
-
FefeeX
veterán
F40-nel egyelőre nem tudtam megnyerni az utolsó le mans-t, egyszerűen nálam hibátlant vár ahhoz, hogy ne legyen előttem legalább 2 autó... Amit meg sötétben, gyakorlás nélkül egyelőre nem tudok kivitelezni. Ilyen szempontból is jobb a világosban az F40-es, mert ott kisebb hibákkal is 2000 méterrel nyerek, nem kell azon kattogni, hogy nem ronthatod el... És a kikapcsolós-bekapcsolós trükkel kvázi minden megmarad (kivéve szintlépésnél, ott 100%-ban bukom az első két managert)
-
Kronok
tag
így teljesüljön minden vágyam:
Koenigsegg Agera R 40% OFF -
Gyurma_13
aktív tag
Mentettem. 170. szint. Sikerült egy hét alatt összehozni az 50 szintet.
Eddig azt hittem, hogy ha sérül az autó nem befolyásolja a sebességet, de rájöttem, hogy lassabb lesz tőle. Sérülés nélkül az első hosszú egyenesben az autópályán, kb. 341-345-ig felgyorsul az autó, ha nekimegyek a falnak utána csak 330-335 ig tud gyorsulni ugyanazon szakaszon (Ferrari, Le Mans). -
-
Gyurma_13
aktív tag
Én csak simán letöltöttem az áruházból és működik.
Nem könyvtáraztam semmit.
Az egésznek a lényege az időzítés.
Amikor letöltöd egyböl ki a net.
Ahogy Kronok le is írta. És amikor visszatöltöttem a mentést és még szinte be sem töltött a képernyő, de hallottam hogy lepörgött a pénz és a gold, egyből ki is léptem és net lelőve. -
szmar
csendes tag
Az egészre szükség van, két-három könyvtár meg elég sok kis fájl. Az hogy a telepítés után jó legyen nagyon fontos h ne engedd csatlakozni a netre, legjobb a repülő mód. Amúgy azt a verziót használd, aminek megvan a telepitője/játszol vele, mert visszafelé szerintem nem kompatibilisek a mentések, szóval ha egyszer mentél vele 2.5tel, valszeg nem tudod 2.4re visszatenni
-
Gyurma_13
aktív tag
Hétfőn töltöttem le a régi fame számlálós frissítést. És akkor határoztam el, hogy fel sem jövök online-ra, nehogy lefrissítse magát. És azt találtam ki, hogy a hétfői 120. szintet feltornászom 50 szintel magasabbra, 170-re. És ebből 30 szint már kipipálva. Mivel a régi fame számítás szerint megy a játék offline módban, a ferraris utolsó futamból kettő után lehet egy szintet lépni, ergo két futamonként kapok aranyat. Most pl 30-at már, hogy elértem a 150. szintet.
És a 60 futam hozott 30 szintet, és kb 780 aranyat hétfő óta.
-
Gyurma_13
aktív tag
150. szint, 30 gold. Hétfőtől kb. 60 Le Mans, kezd sok lenni...
-
Kronok
tag
hát még ha nincs világítás a kocsin rendesen, jobb vagy bal elszáll, akkor igazán kalandos
ha nincs rendesen világítás Nálatok nem csinálja azt, h elkezd km-ről km-re sötétedni a kép és már alig látni a dolgokat?
ilyenkor szoktam azt csinálni, h pause, fény felé fordítom a telefont vagy másik telefon vakuval rávilágítok és kivilágosodik az egész képernyő, iPhone-ról beszélek -
sagesz93
addikt
Érdekes mód, én iphone-on meg csak az éjszakai lemanson tudok menni. Annyira fura a 60fps(vagy nem tudom mennyi, de folyik a képernyőn a játék), hogy a nappali futamon nem látom az egyenesek végén a táblát, ami alapján be tudom lőni a féktávot, éjjel viszont igen, mert az autó lámpája megvilágítja. Androidon nem volt gond(táblagép, nagy kijelző sokat segít), bár ott épphogy karcoltam a 24fpst
-
l4ci
tag
A F50 reggeli pályája többet fizet (R$ és Fame is), mint az F40 nappali.
De R$/perc és fame/perc értékben számítva még mindig az utolsó éjszakai pálya fizet a legjobban.
Az igaz, hogy az utolsót viszont F40-nel is lehet tolni, tehát lényegében tökmind1, hogy melyikkel viszed végig... -
-
FefeeX
veterán
Apropó mégegy... Még ugyan csak a Ferraris közepén vagyok, de F40 full upgrade-del egyszerűen nyerhető az utolsó, vagy kell hozzá az F50, esetleg egyikkel sem olyan egyszerű? (összehasonlításképp a full $ upgrade F40 showdown pl egyszerűen verhető)
-
l4ci
tag
válasz
Gyurma_13 #1642 üzenetére
Attól függ, hogy ki hol szállt be és ki meddig jutott el az arany-emelésig...
Én most 234-es szinten vagyok és 277-nél lenne annyi aranyam, hogy az összes kocsit megvehessem (hacsak addig nem unlockolom a Bugattit valakinél). Ezen kívül még legalább 1000 arany kell ahhoz, hogy a 100%-hoz hiányzó autókat upgrade-eljem megfelelő PR szintre. Ezt 300-as szintnél érném el a mostani haladással.Apropó: nem adna kölcsön vki egy iPad-et 1-2 hétre? Busásan megfizetem!
-
Gyurma_13
aktív tag
-
l4ci
tag
175-től 32 gold. Itt található a részletes lista: Gold rewards
-
Kronok
tag
válasz
Gyurma_13 #1622 üzenetére
rávett a kíváncsiság és letöröltem a játékot és újra raktam, visszatöltés után lezúztam a netet a telefonról gyorsan, banyek mekkorát ugrik a fame csík egy Classic Ferrari futam után, amikor először megcsináltam a Bugatti miatt törlést egy röpke pillanatra 1 mb letöltés felugrott és eltűnt, akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de így már világos, h akkor jött a butító fame csak lassító frissítés
-
Kronok
tag
szavazás
jó, h az összes kocsi már meg van, de ezek mind $ kerülnek -
l4ci
tag
-
Kronok
tag
ezek közül sajnos az Enzo bent maradt nekem...
ámulok és bámulok milyen szép összegért lehet fejleszteni, most kivárok hátha lesz még ilyen kiváltságos PR mentes időszak, a játék elején lévő kocsiknál az utolsó fejlesztés aranyos csak, és ilyen 1-5 aranyért, ezeket amik meg a végén vannak vicc -
Gyurma_13
aktív tag
-
l4ci
tag
Ez sajnos nagyon igaz! Ha valaki nem használta ki a PR mentes időszakot/bugot, akkor van legalább 4 autó, aminek igen durva PR követelménye van, ha minden szériát 100%-ra akarsz megcsinálni: Hyundai i20 WRC, Lexus LFA, Shelby 1966 Cobra 427, Ferrari Enzo. AZ összes többit minimális gold fejlesztéssel meg lehet csinálni.
-
DigitXT
félisten
Azért élőben mennyivel meggyőzőbb látvány egy SRT8, mint a játékban.
-
Gyurma_13
aktív tag
Én most fogok elérni az LFA-s eventig. És azt számoltam, hogy akció nélkül 6040 aranyat kellene költenem a hiányzó goldos autókra. Agyrém...
Ha 20% -ért hozzájutok, akkor még 4832. Az se kevés.
Ha 30-40%-on veszem meg mert kivárom, akkor 3624-4228.
Most jelenleg 1071 gondom van.Háromszor futottam tegnap neki, hogy a újrarakjam a játékot, mert mentésnél vissza rakta a lassú fame számlálót. 2 újra felrakás sikertelen volt, harmadjára most megint jó.
Így napi 250 gold jön. De ez sem jó. Egyrészt nagyon unalmas, meg 15 nap alatt vége lenne.
Szóval gyűjtők egy kicsit és megyek vissza küzdeni... -
l4ci
tag
Én akkor megvettem a Venenot akciósan, csak emiatt elszalasztottam 4 aranyos kocsit (Zonda R, Agera R és a két Porsche RSR). Éppen ezért miután bevezették a gold emelést a szintlépésnél, inkább visszatöltöttem a régi mentésemet, és így meg tudtam venni mind a 4-et 20% OFF-al unlock-nál - kb 2-3 hét alatt! Így jobban jártam, mint a 450-es akcióval.
Most már megint van annyi gold-om, hogy simán feloldhatnám az utolsó event-et is, hogy megvehessem a Veneno-t 720-ért, csak eddig még vártam, hátha lesz akció a Bugattira vagy a Toyotára...
Ha most meg tudnám szerezni a Bugattit iOS-s hack-kel, akkor már csak a Toyota hiányozna a kollekcióból!
-
-
l4ci
tag
Mi a heti akciós autó?
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Gyurma_13 #1610 üzenetére
Ja, vagy az egy olyan autó amit mindig meg lehet venni, csak aranyért, azért nincs lakat.
Sagesz93, igen le kell futni egy versenyt a nissannal, nekem is úgy sikerült csak + egyet fejleszteni rajta, megvárni ám míg le ketyeg és mentés.
Aztán azóta offline bán játszom a fame miatt, ma 8 szintet tolt ám le eddig
-
sagesz93
addikt
Így ám.
Nekem androidos táblagépem van, itt beléptem facebookba, "backup to cloud". Utána letöltöttem iphonera a leírtak alapján, majd amikor belépek facebookba, és utána a cloud save-nél akarok nyomni egy "restore to device"-t, akkor azt írja, hogy nincs mentés.
Érzem, hogy az android > ios között lesz a probléma. -
Kronok
tag
válasz
sagesz93 #1604 üzenetére
- mentés felhőbe
- RR3 letörlése
- RR3 letöltése
- net kilőve
- RR3 elindít
- a Porsche-val egy kör
- megvettem a Nissan-t
- net bekapcsol
- Facebook-ba bejelentkeztem a RR3 belül
- felhőből letölt a mentés
- lehet menni Bugattit venniígy csináltad?
nálam error-t írt iPhone-on amikor csak úgy leakartam tölteni az iPad-es mentést, és egyfolytában újraindult, de a leírtak után már sikerült -
sagesz93
addikt
Táblagépen beléptem a facebookba, nyomtam egy cloud save-t, iphoneon letöltöm, belépek a facebookba, és azt írja nincs semmi cloud save. Na ilyenkor mi van?
-
Gyurma_13
aktív tag
Most vettem észre, hogy az R8 cabriós eventnél volt ugye egy olyan futam amikor az Agera R-el kellett menni. Aztán ma néztem, hogy a Pagani a kedvezményes autó és ugyan még nem tartok ott, de látom nincs az Agera mellett a lakat. Az azt jelenti, hogy nem csak az audit lehetett megnyerni, hanem az Agera is ajándék volt? Így már azért megérte a szenvedést...
-
szmar
csendes tag
-
485
aktív tag
sziasztok, mennyi a bugatti listaára? aranyban illetve pénzben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged