Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Bármelyik megcsinálja 2 perc alatt, ha USB 3-as.
Egyébként szerintem az a "2 perc" afféle költői kép volt csak, mint amikor valakinek azt mondod, hogy 1 perc és ott vagy, közben lehet, hogy 3 perc, vagy épp 30 másodperc. ^^Egyébként egyetértek a többiekkel, egy informatikailag alul informált (az év leggyengébb vicce) embernek a legegyszerűbb a MS official programja.
ISO betallóz -> next -> USB Device -> Start -> Close (esetleg közben egy OK, hogy igen, szeretnéd, ha törölné a pendrive tartalmát)
Míg el nem felejtem: ezzel együtt a cikk hasznos infókat tartalmaz, csak épp nem a legjobb módszer az info analfabélák számára, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként szerintem az a "2 perc" afféle költői kép volt csak, mint amikor valakinek azt mondod, hogy 1 perc és ott vagy, közben lehet, hogy 3 perc, vagy épp 30 másodperc. ^^