Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Majoras nem is lehet a nagy cégek zsebében. Tutira nem... Kicsit sem...
-
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
Magyarul: [link]
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
delacct
tag
Mac OS X következő verziója már csak az Intel-alapú Mac-eket fogja támogatni
Szóval hajrá Intel.
-
Myers
senior tag
EU, Japán, Dél-Korea...
Aztán csodálkozunk, hogy mindig kínai oldalakról jönnek az első hírek, valamint Kínában jóval előbb, jóval olcsóbban kerülnek piacra a procik. És ez nem csak procikra értendő. Előbb-utóbb visszanyal a fagyi!
-
subpixels
tag
Én keveslem Dél-Koreában azt a 25,4 millió dollárt, amivel megbüntették az Intelt.
-
-
válasz
OkosTibiKing #4 üzenetére
Ha ez ad némi lehetőséget az AMD anyagi megerősödésére, ezáltal teljesítményben és fogyasztásban is versenyképesebb termékek készítésére, akkor a várhatóan növekedő verseny miatt bekövetkező árcsökkenés jó lesz nekünk.
mod: (3 soros mondat.
)
-
mindig el szoktam gondolkodni az ilyen típusú híreknél, hogy az aktuális államot/közigazgatási egységet/bíróságot érdekli is, hogy miből mekkora részesedése van az alperesnek, vagy csak jól meg akarják őket büntetni, mert úgyis van nekik miből kifizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest