Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#19617792 #46 üzenetére
Tehát ez olyasmi, mintha megmondanám a egy Steamnek, hogy telepítse fel az XY játékot és ilyenkor minden egyéb szir-szart, legfrissebb DirectX, MySQL, .NET Framework, lokalizációs fájlok, felviszi a rendszerleíró adatbázisba és elhelyezi a dolgokat? De amúgy hirtelen nem tudom, hogy mi a különbség a rövid leírás után egy sima installerhez képest
-
Mister_X
nagyúr
You sprechen magyarzky?
Windowsos fejjel még mindig félig-meddig érthetetlen, de valahogy kezdem kapizsgálni: minden rendszer alapja ugyan az, csak ki-ki hozzátette a magáét. Az én tudásom jelenleg kifut annyiban, hogy feltelepítek egy Ubuntut bármilyen tetszőleges partícióra.
-
Mister_X
nagyúr
Még anno a "hősidőben" volt olyan, hogy sehogy sebírtuk összehozni a LAN-t otthon az eltérő oprendszerek miatt, ha meg mégis, akkor mindig volt valami gebasz (nem nyomtat, nem megy át a net, stb.) - persze ilyenkor különböző Windowsokat próbáltunk közös nevezőre hozni, dea rémkép megragadt
-
Mister_X
nagyúr
Én is szeretnék valami hasonló, de x86-os (Atom) alapú háziszerverecskét összerakni. Nálam a legfontosabb a backup (doksik egyetem miatt), valamint animék letöltögetése lenne (laptopot ugye viszem magamm), nézelődnöm kellene, hogy milyen opcióim lennének iPaden ebook/manga fogyasztására.
Két kérdésem lenne: 1) mennyire lennének hajlamosak összeveszni az oprendszerek? Lenne itt linux (szerver), Win 8.1 (laptop), WP8.1 (telefon), iOS (iPad), Android (másik telefon). Nem tudom, hogy az Atomra mennyire bízhatóak 720p, kirívó esetben 1080p DLNA feladatok (nincs értelme igazán, max iPaden), remélem elég lenne. 2) Arch linux az ajánlott? Én Ubuntut néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest